Vlechten bij kort haar
26 augustus 2019 

Vlechten bij kort haar

Kort haar zie je in ons kikkerlandje steeds meer. Nog steeds zetten we massaal de schaar in onze lange lokken en knippen we netjes onze bob of lob bij. Maar met het zomer- en festivalseizoen voor de deur beginnen we toch te twijfelen. Hoe kunnen we nou een leuke vlecht maken met die korte plukken?

In dit artikel geven we jou inspiratie voor hoe je met kort haar leuke vlechten kunt maken! Lees gerust verder.

Kort haar en je wilt toch een vlechtkapsel? Maakt niet uit, ook met kort haar kun je prachtige vlechten maken. Juist doordat je haar zo kort is, kun je een waanzinnig kapsel maken. Stiekem vinden wij ze af en toe zelfs leuker dan met lang haar!

We zijn op zoek gegaan naar inspirerende en vooral leuke kapsels voor mensen met kort haar.

Hoe leuk en makkelijk is deze vlecht? Je vlecht twee lokken langs je gezicht en zet ze achter op je hoofd vast met een elastiekje! Super leuk voor de zomer!

Wat een stoer kapsel is dit! Voor deze vlecht heb je helemaal niet veel tijd nodig. Je maakt een klein begin met invlechten en werkt de vlecht naar beneden af. Wil je weten hoe je begint met zo’n vlecht? Klik dan hier

Een diadeemvlecht is natuurlijk niet te missen! Deze vlecht kan zowel bij kort als bij lang haar. De vlecht is makkelijk te maken en blijft ook zeker goed zitten. Wil je weten hoe je een diadeemvlecht maakt? Klik hier

De watervalvlecht is en blijft mooi. Ook geeft de watervalvlecht echt een zomerse look! Dit kapsel kun je op een festival of lekker op het strand dragen. Wil je weten hoe je een watervalvlecht maakt? Klik hier:

Wie kent cornrows tegenwoordig niet? 2 vlechten die je boven op je hoofd begint en langzaam naar beneden vlecht. Ook dit kan bij kort haar! Dit kapsel geeft een stoere look. Wil je ook cornrows leren maken?

Een simpele ‘lage knot’, voor dit kapsel heb je niet heel lang haar nodig. Je maakt een klein vlechtje en trekt de vlecht een beetje uit elkaar. Rol de vlecht op naar binnen en zet het geheel vast met schuifspeldjes.

Reactie plaatsen

Altijd al willen leren vlechten?

Download GRATIS het vlecht inspiratieboekje

No opt-in form has been selected