Een diadeem vlecht maken in een aantal stappen
05 juli 2019 

Een diadeem vlecht maken in een aantal stappen

Diadeem vlecht is de techniek die je nodig hebt om te variëren met de verschillende kapsels die je kunt maken met deze diadeem vlechttechniek. Het leuke van deze vlecht is dat de structuur van de vlecht heel mooi zichtbaar is op het haar. Een Diadeem vlecht kun je echt op heel veel manieren dragen het is dan wel belangrijk dat je de basis techniek kent van deze prachtige vlecht. Een diadeem vlecht word vaak vergeleken met de haar band vlecht het zijn allebei mooie vlecht soorten die je voor verschillende gelegenheden kunt gebruiken. Wil jij deze vlecht ook leren maken lees dan even verder.

Diadeem vlecht maken

Stap 1

Maak het haar een klein beetje vochtig gebruik hiervoor een plantenspray kam daarna het haar goed uit en zorg ervoor dat je geen klitten in het haar krijgt. En je de Diadeem vlecht goed door kon vlechten.

Stap 2

pak drie strengen haar aan het einde van de haargrens tussen je oor en je slaap in. Je slaat twee slagen om zodat je een beginnetje hebt van een normale vlecht.

Stap 3

Begin nu met het bij pakken van het haar. Pak alleen haar bij aan de kant van je voorhoofd. Aan de andere kant pak je geen haar bij dit haar laat je gewoon hangen, maar de vlecht sla je wel gewoon om.

Stap 4

de diadeem vlecht begint steeds meer vorm te krijgen je blijft haar erbij pakken tot het uiterste stukje van het buitenrandje. De rest van het haar moet los blijven. Dan merk je vanzelf dat de diadeem vlecht een mooi effect krijgt.

Stap 5

Maak het haar vast aan het einde van de diadeem vlecht. Zo kun je het laatste plukje dat je hebt goed vasthouden. Je kan ervoor kiezen op de haarband diadeem vast te maken met schuifspeldjes.

Bekijk nu ook de video van de Diadeem vlecht.

Tips voor de Diadeem vlecht.

1 kam

2 rubberen elastiekjes

3 schuifspeldjes

4 planten spray

5 niet te snel door vlechten

Vlecht cursus

Wil je nog meer oefenen? Bekijk dan de vlecht cursus. Met de vlecht cursus kun je tegen een kleine vergoeding levenslang de allermooiste vlechten leren.  Klik hier om verder te gaan.

Vlecht cursus

Reactie plaatsen

Altijd al willen leren vlechten?

Download GRATIS het vlecht inspiratieboekje

No opt-in form has been selected