Zijwaartse laddervlecht
05 augustus 2019 

Zijwaartse laddervlecht

Zijwaartse laddervlecht eerder hebben wij al uitgelecht hoe je een laddervlecht maakt. Nu hebben wij een variant op de ladder vlecht gevonden de zijwaartse ladder vlecht. Net zoals de normale laddervlecht ziet deze vlecht er moeilijker uit dan dat die in werkelijkheid is. Het leuke aan deze vlecht is dat je in slechts 5 minuten een vernieuwd en fris kapsels kan hebben. Leuk om mee naar school te gaan. Deze bijzonder creatie is  nog niet heel bekend in Nederland. Maar wij laten alvast kennis maken met deze zijwaartse laddervlecht. Om deze vlecht te maken is het een aanrader om ook gelijk de video erbij te bekijken.

 

Zijwaartse laddervlecht maken

Stap 1

Kam al het haar goed uit mocht je pluizig haar hebben gebruik dan een haarserum. Breng al het haar naar de zijkant en laat het over de schouders heen vallen.

Stap 2

Maak  2 staartje in het haar , de binnenste staart moet een niet te groot pluk met haar zijn de rest van het haar gaat naar de buitenste staart toe. Zoals je ook kan zien in de video.

Stap 3

Verdeel het staartje met de minste haar in drie gelijke strengen. Let goed op je gaat het haar vlechten, maar je laat elke keer bij het buitenste plukje een kleine haarstreng vallen en vlecht zo gewoon door tot het einde en maak het vast met een kleine elastiekje.

Stap 4

Laad degene van wie je het haar doet het eerste vlechtje vastpakken. Zodat je de andere staart los kan maken. En er vanaf de achterkant een haar pluk bij kan pakken. Gebruik hiervoor net zo veel haar als de eerste vlecht.

Stap 5

Verdeel het plukje in drie gelijke strengen. Je begint met vlechten tot je bij de losse haar strengen komt van het vorige vlechtje. Je vlecht rustig verder en neemt elke keer aan de binnenkant een losse haarstreng mee. Zie filmpje

Stap 6

Je ziet dat je een ladder hebt gemaakt als er geen strengen meer over zijn vlecht je nog een kleine stukje door en maak je het vlechtje vast met een rubberen elastiekje zoals je ook hebt gedaan bij het vorige vlechtje.

Stap 7

De rest van het haar ligt nu onder de ladder wat je nu gaat doen moet je heel subtiel doen. Je stopt je duim en wijsvinger door de laatste en 1 naar laatste tree van de ladder, en pakt vanuit daar de rest van het haar het haar moet erdoorheen gaan.

Stap 8

haal de rubberen elastiekjes uit de vlechtjes en maak alles samen vast zodat je een mooie zijwaartse laddervlecht krijgt. Je hebt nu een prachtige zijwaartse ladder vlecht gemaakt.

zijwaartse laddervlecht

Bekijk de video van Cute girls hairstyles

Wat heb je hiervoor nodig

1 Een kam

2 Rubberen elastiekjes

 

Vlecht cursus

Wil je nog meer oefenen? Bekijk dan de vlecht cursus. Met de vlecht cursus kun je tegen een kleine vergoeding levenslang de allermooiste vlechten leren.  Klik hier om verder te gaan.

Vlecht cursus

Reactie plaatsen

Altijd al willen leren vlechten?

Download GRATIS het vlecht inspiratieboekje

No opt-in form has been selected