Yasmines paardenstaart maken in 5 stappen.
17 juni 2019 

Yasmines paardenstaart maken in 5 stappen.

Yasmines paardenstaart Ja we hebben weer iets leuks gevonden. Misschien komt dit kapsel je wel bekend voor het kapsel komt namelijk uit het sprookje Aladdin. Aladdin is een arme jongen die met zijn kleine aapje Abu probeert te overleven. Hij steelt brood om te overleven. Aladdin en Abu zijn getuige van de aankomst van de  prins die om de hand van prinses Yasmine komt vragen. Yasmine wilt niet gedwongen trouwen met de prins en besluit uit het paleis te ontsnappen ze mengt zich door haar volk. En leert zei Aladdin kennen Yasmine heeft mooi lang zwart haar in een paardenstaart waar nog meer elastieken door heen gaan. Dit kapsel kun je nu ook zelf maken volg stap voor stap de instructies.

Yasmines paardenstaart

Maak nu zelf Yasmines paardenstaart

 

Stap 1

Kam al het haar goed uit en maak het vochtig met een plantenspray. Dit zorgt voor een mooier en beter eindresultaat.

Stap 2

Maak een mooie strakke paardenstaart bepaal zelf de hoogte van de staart. Zorg er wel voor dat er geen bobbels in het haar ontstaan die kam je weg met een kammetje.

Stap 3

Je hebt nu een paardenstaart gemaakt kam nogmaals het haar uit die uit de paardenstaart komt. Mocht het haar pluizen dan gebruik je een haarserum om dit te voorkomen.

Stap 4

Je pakt nu een rubberen elastiekje en bind je 5 cm vanaf de bovenkant van de staart. Dit doe je steeds met een nieuw elastiekje totdat je geen haar meer overhoud.

Stap 5

Het einde je ben nu klaar met Yasmines paardenstaart voor een langer en mooier effect kan je er een haarspray in doen.

Yasmines paardenstaart

Vlecht cursus

Wil je nog meer oefenen? Bekijk dan de vlecht cursus. Met de vlecht cursus kun je tegen een kleine vergoeding levenslang de allermooiste vlechten leren.  Klik hier om verder te gaan.

Vlecht cursus

Reactie plaatsen

Altijd al willen leren vlechten?

Download GRATIS het vlecht inspiratieboekje

No opt-in form has been selected