Vlechtje vastmaken
29 juli 2019 

Vlechtje vastmaken

Vlechtje vastmaken. Lekker simpel en het ziet er ook nog hip en vernieuwend uit. Je kent het wel een dagje dat je echt geen idee hebt wat je met je haar aan moet. Je hebt alle kapsels al tig keer geprobeerd opnieuw gemaakt en je bent steeds weer op zoek naar iets nieuws. Het hoeft niet heel moeilijk te zijn om iets vernieuwd te vinden. Zoals een vlechtje aan de zijkant je kant hem gewoon losjes vlechten en vast maken met een schuifspeldje . Je bepaald zelf de dikte of de hoeveelheden van je vlecht. Het neemt hooguit 5 minuutjes van je tijd is beslag. Benieuwd hoe je deze vlecht nog eenvoudiger kan maken lees het hier.

Vlechtje vastmaken aan de zijkant

Vlechtje vastmakenStap 1

Kam het haar goed uit gebruik tegelijkertijd een plantenspray gevuld met lauw water. Mocht je last hebben van pluizig haar dan is het belangrijk dat je van te voren eerst een haar serum gebruikt zo ziet het eindresultaat er mooier uit.

Stap 2

Pak een plukje haar weg van de zijkant van het haar , Het is heel simpel wat je nu kan gaan doen is het plukje weer verdelen in 3 gelijke strengen zorg ervoor dat de strengen goed uitgekamd zijn.

Stap 3

Je vlecht het plukje helemaal door tot je niet verder kan gebruik hiervoor weer de pistool techniek. Zo kun je rustig vlechten en maak je minder snel een klein foutje.

Stap 4

Maak het vlechtje vast met een rubberen elastiekje het liefst een die doorzichtig is. Vanuit daar ga je kijken. Waar zou ik met vlechtje vast maken je bepaald nu je eigen kapsel.

Stap 5

Je maakt het vlechtje vast met een aantal schuifspeldje je open het speldje en je schuif het door de vlecht heen op het hoofdhuid. Zodat de vlecht goed vast blijft zitten gebruik ongeveer 4 speldjes verschilt overigens per haar.

Tips om een vlechtje vast te maken

1  Zorg voor schuifspeldjes.Vlechtje vastmaken

2 Maak een kleine opening voor je de speldjes in het haar schuift

3 Pak niet al te veel haar mee in het begin anders schiet het speldje los

4 Verdeel de speldjes goed door de vlecht.

5 Je kan ook andere spelden gebruiken maar schuifspelden zijn echt aan te raden.

In deze video wordt nog eens uitgelegd hoe je een schuine losse vlecht maakt.

Vlecht cursus

Wil je nog meer oefenen? Bekijk dan de vlecht cursus. Met de vlecht cursus kun je tegen een kleine vergoeding levenslang de allermooiste vlechten leren.  Klik hier om verder te gaan.

Vlecht cursus

Reactie plaatsen

Altijd al willen leren vlechten?

Download GRATIS het vlecht inspiratieboekje

No opt-in form has been selected