Vlechten met nep haar
05 mei 2019 

Vlechten met nep haar

Vlechten met nep haar niet iedereen heeft het geluk om mooi lang haar te hebben. Iedereen heeft een stop lengte dat wil zeggen dat het haar niet verder groeit dan de langste lengte die je al hebt gehad. Natuurlijk wil je wel iets anders met je haar doen. Verschillende kleurtjes in het haar maar geen zin om je haar te verven ? of super lange lokken dat kan hiervoor vlechten wij nep haar mee in het haar. Zo dat je een mooie volle bos met haar hebt. Er zijn verschillende manieren voor Vlechten met nep haar. Haar weaven of plukken nep haar mee vlechten zodat je lange vlechten krijgt ook kan je vlechten maken met extensions. Veel afro amerikaanse celebs weaven hun haar!!

Vlechten met nep haar

Het is natuurlijk niet het makkelijkste om te doen nep haar in het haar weven. Voor dat je het haar gaat weven maak je allemaal kleine vlechten op het hoofd cornrows. De echte haren woorden laag voor laag gevlochten in een ronde met een punt kam maak je de beste scheiding  als het echte haar af gevlochten is word het nep haar met het echte haar er in geweaved. Het lijkt net alsof je aan het naaien bent alleen dan met haar. De spelden in het haar zorgen ervoor dat er een scheiding ontstaat tussen het haar dat al gevlochten is en het haar dat nog moet worden gevlochten. zo vallen de  niet gevlochten haren bij weave. haar weven word vooral gedaan bij kroeshaar het neemt een aantal uur in beslag. Door je eigen gevlochten haar vlechten ze dikke garen mee, zodat de haar weave extra goed blijft vastzitten. Aan de vlechtjes naaien ze de matten haar zowel echt haar als nep.

Zelf leren weaven ?? bekijk dan deze video!!

wat heb je hiervoor nodig

1 punt kam

2 kleine elastiekjes

3 Nep haar

4 haar vet

5 garen

6 weave naald

Clip extensions

De makkelijkste haar verlenging zijn natuurlijk de haar matten.  Met een clipje achter de extension maak je het vast in het haar. Dit is perfect voor als je kort haar hebt en besluit om een lange visgraat vlecht te maken het enige wat je hoeft te doen  zijn de clipjes achterin de extensions vast zetten in het haar. Wil je alleen een verlenging voor je vlecht dan hoef je alleen maar de onderkant te bevestigen aan het haar zo kan je van alles met je haar doen. een mooie schuine vlecht of een Chineese vlecht en de lengte bepaal je helemaal zelf !! maak je haar zolang jezelf wilt .

Zelf je extensions plaatsen? bekijk dan deze video

Tips vlechten met nep haar

1 borstel

2 punt kam

3 clip extensions

Vlecht cursus

Wil je nog meer oefenen? Bekijk dan de vlecht cursus. Met de vlecht cursus kun je tegen een kleine vergoeding levenslang de allermooiste vlechten leren.  Klik hier om verder te gaan.

Vlecht cursus

Reactie plaatsen

Altijd al willen leren vlechten?

Download GRATIS het vlecht inspiratieboekje

No opt-in form has been selected