Hoe maak je een stik in het haar?
14 juni 2019 

Hoe maak je een stik in het haar?

Strik in het haar. Lady Ga Ga heeft een strik in het haar helemaal in gebracht. Deze Amerikaanse zangeres heeft verschillende soorten kapsels gehad. Maar een strik in het haar is er eentje die we niet zo snel vergeten. Ook collega Paris Hilton is gespot met een grote strik in het haar. Wij gebruiken de haar strik steeds vaker, het word vooral gedragen bij tieners en kinderen over de hele wereld. Zo zijn er de laatste tijd steeds meer filmpjes te vinden op YouTube hoe je dit kapsel het beste kan maken, er zijn natuurlijk verschillende manieren voor. Dit is een van de makkelijkste manieren om en strik in het haar mooi en snel te maken.

strik

Hoe maak je een strik in het haar

Stap 1

Kam het haar goed uit. Maak het haar een beetje vochtig niet al te vochtig. Gebruik hiervoor een planten spray gevuld met lauw water. Anders word het een stuk moeilijker om je strik in het haar te maken.

Stap 2

Maak een hoge staart op de bovenkant van je hoofd. Gebruik een kam om bobbels in je haren te verkomen. Sla je elastiekje 2 x om je staart heen de 3e keer maak je een hulsje met je haar. Je kan zelf kiezen hoeveel haar je gebruikt voor je huls. Hoe meer haar hoe groter de strik. Het ligt aan jezelf hoe groot je wilt dat de haar strik word.

Stap 3

Verdeel je hulsje in 2 delen als je dat hebt gedaan zie je eigenlijk al een vorm van een strik. spreid de hulsjes een beetje uit zodat je een mooie volle strik krijgt.

Stap 4

Pak de overige haren onderaan je elastiekje en breng het haar naar voren toe. Verdeel ook dat haar in 2 delen zodat je het haar mooi in kan steken zodat je een mooie strik in het haar krijgt. Je gaat nu een beetje met het haar spelen totdat je een mooie strik krijgt. Als je dat hebt gedaan

Stap 5

Werk de strik mooi af Gebruik hiervoor kleine schuifspeldjes en haarspray. Zo blijft De strik in het haar extra mooi en lang zitten.

Strik in het haar

Tips voor een strik in het haar

1 kam het haar goed uit

2 Maak het haar een beetje vochtig met een plantenspray

3 Haal de hulsjes goed uit elkaar

4 schuit de haarspeldjes er goed in

 

In deze video wordt nog een uitgelegd hoe je een strik in je haar moet maken op 3 verschillende manieren.

 

Vlecht cursus

Wil je nog meer oefenen? Bekijk dan de vlecht cursus. Met de vlecht cursus kun je tegen een kleine vergoeding levenslang de allermooiste vlechten leren.  Klik hier om verder te gaan.

Vlecht cursus

Reactie plaatsen

Altijd al willen leren vlechten?

Download GRATIS het vlecht inspiratieboekje

No opt-in form has been selected