Slordige vlecht
10 oktober 2019 

Slordige vlecht

Dit is een makkelijk en snel kapsel en helemaal in. Je kent het vast wel, je bent moe, hebt nergens zin in en je haar blijft maar voor je gezicht vallen. Dan is het super makkelijk om snel een slordige vlecht te kunnen maken. Het neemt hooguit 1 minuutje van je tijd in beslag en je hoeft er helemaal geen moeite voor te doen. Een slordige vlecht is te vergelijken met een messy vlecht. Het kapsel ziet er warrig uit, but who cares! Het is een trend om er zo uit te zien, vooral dit jaar! En jij bent echt niet de enige met een slordige vlecht, kijk maar naar sterren zoals Tila Tequila, Hillary Duff en nog veel meer…

Slordige vlecht maken

Je kunt de slordige vlecht op veel verschillende manier snel en simpel maken. Iedereen heeft zo zijn eigen manier. Deze vlechtsoort kan bij elk haartype. Hoe maak je een slordige vlecht? Dat lees je hier.

 

 

Wat heb je hiervoor nodig ?

1 een kam

2 een elastiekje

3 haarspray

4 geduld

 

Stap 1

Breng al het haar naar een zijkant van het hoofd, kies zelf de kant waar je jouw slordige vlecht wilt maken. Je hoeft het haar niet echt uit te kammen, tenzij je heel veel klitten hebt.

 

Stap 2

Verdeel het haar in 3 strengen en start met vlechten. Je hoeft de strengen niet strak aan te trekken, anders wordt de slordige vlecht een nette vlecht en dat is niet de bedoeling.

 

Stap 3

Vlecht je slordige vlecht door, totdat je een paar centimeter overhoudt en doe er een elastiekje in. De andere kant van het haar kun je een beetje los maken, zodat het een compleet kapsel wordt.

 

Stap 4

Wil je dat deze slordige vlecht zo blijft zitten, dan kun je er een klein beetje haarspray in doen. Spuit de haarspray vanaf een afstand van 20 centimeter, anders wordt de slordige vlecht te hard.

Reactie plaatsen

Altijd al willen leren vlechten?

Download GRATIS het vlecht inspiratieboekje

No opt-in form has been selected