Rihanna`s Vlechten.
09 juni 2019 

Rihanna`s Vlechten.

Rihanna`s Vlechten.

Rihanna Robin Fenty is een Barbadiaanse zangeres ze is geboren in (Saint Michael 20 februari 1988) Rihanna heeft nog 2 broertjes  2 halfzussen en 1 halfbroer. Ze is ontdekt door producer Evan Rogers Hij was toevallig op vakantie met zijn vrouw in Barbados. Hij stuurde haar demo naar Def jam Records Rihanna is door Def jam records gecontracteerd . En heeft haar debuut singel pon on de replay uitgebracht op 11 oktober 2005 Pon on de Replay was wereld wijd een succes. Sinds dien is Rihanna 1 van de populairste zangeressen aller tijden. Rihanna word de laatste tijd ook steeds vaker gespot met een leuk vlecht. Hier vind je Rihanna`s vlechten

Rihanna's vlechtenVisgraatvlecht

Rihanna met een lange rode visgraat. Rihanna laat zien dat je ook met fel rode haren een mooie visgraat vlecht kan maken. Ze heeft haar Visgraat vlecht over haar schouder laten vallen. Rihanna is meerde malen gespot met een visgraat vlecht. Een visgraat vlecht  is ook super handig en snel om te maken. Op deze website kun je zelf ook leren hoe je deze visgraat vlecht maakt.

 

Op vlecht

Dat Rihanna met veel dingen tegelijk bezig is bewijst de zangeres maar weer. Naar een parfum lijn Rebl`fleur heeft Rihanna ook een nieuwe kledinglijn gelanceerd in samen werking met River Island. Tegelijkertijd is Rihanna vol op nummers aan het opnemen. En is Rihanna vaak te zien op de rode loper. Zo heeft ze een dubbele op vlecht vanaf de zijkant gemaakt verwerkt in een mooie vlecht. Hiervoor heeft ze haar mooie lange rode lokken gebruikt. Het bewijst maar weer dat Rihanna veel kan hebben.

 

Eenvoudige vlecht

In Rihanna`s video clip man down, laat Rihanna ook weer een vlecht zien dit keer een basic vlecht.Een eenvoudige 3 strengen vlecht die ze ook dit keer weer over haar schouder laat vallen.Haar singel Man down staat op Rihanna ‘s album Loud. Rihanna is helemaal naar Jamaica afgereisd om haar clip Man down op te nemen. Het eindresultaat is prachtig geworden,en zeker de moeite waard om Rihanna`s  clip man down te bekijken.

Vlecht cursus

Wil je nog meer oefenen? Bekijk dan de vlecht cursus. Met de vlecht cursus kun je tegen een kleine vergoeding levenslang de allermooiste vlechten leren.  Klik hier om verder te gaan.

Vlecht cursus

Reactie plaatsen

Altijd al willen leren vlechten?

Download GRATIS het vlecht inspiratieboekje

No opt-in form has been selected