Prinsessenkapsels maken in een aantal stappen.
12 juni 2019 

Prinsessenkapsels maken in een aantal stappen.

Prinsessen haar. Als je een klein meisje vraagt wat wil je worden? Dan zegt je kleine meid PRINSES waarom wil je dan een prinses zijn? Omdat prinsessen mooie haren hebben en mooi kleren dragen. Jij kan je dochtertje , buurmeisjes of nichtjes helpen hun droom in vervulling te laten gaan. Elk klein meisje kan een prinses zijn er zijn verschillende soorten prinsessenkapsels voor elk haar type. Prinsessenkapsels worden meestal gecombineerd met een mooie tiara een tiara is hetzelfde als een kroontje. Een tiara geeft het meisje het gevoel dat ze een prinsesje is. Hier vind je alles over Prinsessen haar.

Prinsessen haar

Prinsessen haar

Het kapsel boven in is een mooie strakke knot met opgestoken krullen Dit kapsel werd gebruikt in de film Princes diaries een film die over een normaal tienermeisje gaat die er achter komt dat ze een prinses is. Hoe maak je deze prinsessen knot.

Stap 1

Kam het haar van boven af in een goede stevige paardenstaart maak de boven kant van het haar een beetje vochtig zodat je een mooie strakke knot krijgt.

Stap 2

Verdeel het haar dat in de paarden staart zit in ongeveer 6 plukken. drie aan de rechter kant en drie aan de linkerkant let op dat de plukken evenveel haar bevat. Ondertussen kan je de krultang warm maken.

Stap 3

Voordat je de plukjes gaan krullen is het belangrijk dat je een hitte beschermd product aan brengt in het haar. Krul de plukjes vanaf de onderkant naar de bovenkant dat doe je bij alle 6 de plukjes.

Stap 4

Voeg al het haar weer samen en moduleer het haar in een knotje met behulp van schuif speldjes. Zo zie je dat het haar gekruld is als een echte prinses.

Stap 5

Het belangrijkste kunnen we natuurlijk niet vergeten. Een  prinsessen tiara maakt dit kapsels helemaal af ! schuif de tiara rustige in het haar zodat het er perfect op zit.

Benodigdheden Prinsessen haar

 • kam
 • krultang
 • hitte beschermd product
 • elastiekje

Dit was pas 1 prinsessen kapsel hieronder vind je nog een paar voorbeelden van echt prinsessen haar. Met afro haar kan je ook de prachtigste en mooiste prinsessen kapsels maken Dit kapsel is makkelijk te maken. Hoe maak je dit prinsessen kapsel ? En hoe krijg je dat mooie Prinsessen haar

Stap 1

Kam het afro haar goed uit gebruik hiervoor een speciale afro kam met goede puntjes. Gebruik Olive Oil om het afro haar mooi en goed in model te houden.

Stap 2

Verdeel het afro haar door tweeën dus je maakt een scheiding vanaf het midden van het haar gebruik hiervoor een punt kam voor de perfecte scheiding,

Stap3

Maak twee knotjes in het haar ze moeten op dezelfde hoogte zitten dat maakt dit kapsel mooier. Gebruik 2 stevige elastieken zodat het kapsel langer blijft zitten.prinsessen haar met afro

Stap 4

En wat we natuurlijk niet mogen vergeten is een mooie tiara. Schuif de tiara rustig in het haar zodat het er mooi en strak uitziet.

Benodigdheden Prinsessen haar

 • afro kam
 • olive oile
 • punt kam
 • elastiekje

De lange pijpen krullen zijn het voorbeeld van een perfect prinsessenkapsel Het strikje maak het helemaal af. Het is een makkelijk en een mooi kapsel om te maken.

Stap 1Pijpen krullen

Kam heel het haar goed uit gebruik voor lang haar een goede borstel, Kam eerst de puntjes dat haalt de meeste klitten uit het haar, kam het haar in het model  die je wilt hebben. het plaatje hierboven heeft een scheiding door het midden.

Stap 2

Verdeel het haar in 3  delen bovenkant van het haar het midden en beneden de bovenste en middelste deel maak je vast met een elastiekje De onderkant van het haar kan je gaan krullen maar eerst een hitte beschermd product toepassen.

Stap 3

Je krult het haar van de onderkant pak wat dikkere plukken voor een echte prinsessenlook. Krul het haar vanaf de onderkant naar boven toe later doe je hetzelfde met de middelste deel van het haar en de bovenkant.

Stap 4

spray het haar helemaal in met uitkambare haarspray zo blijven de krullen langer en mooier zitten . Je hoeft nu alleen nog maar een leuk strikje in het haar te bevestigen en je kapsel is af.

Benodigdheden Prinsessen haar

 • kam
 • krultang
 • hitte beschermd product
 • haar clipjes

Vlecht cursus

Wil je nog meer oefenen? Bekijk dan de vlecht cursus. Met de vlecht cursus kun je tegen een kleine vergoeding levenslang de allermooiste vlechten leren.  Klik hier om verder te gaan.

Vlecht cursus

Reactie plaatsen

Altijd al willen leren vlechten?

Download GRATIS het vlecht inspiratieboekje

No opt-in form has been selected