Pancake lace braid
16 augustus 2019 

Pancake lace braid

Een tijdje geleden was ik druk bezig met het zoeken van nieuwe creaties en heel toevallig kwam ik terecht bij de pancake lace braid op de website van Cute girls hairstyles. Deze vlecht kun je echt met alles combineren, je kunt helemaal zelf je uiterlijk bepalen. Wil je dit kapsel lief maken door er een grote strik in te doen, of wil je juist een stoere look met behulp van studs die je in het haar kunt draaien? Alles kan! Een ding is zeker, met dit kapsel zul jij de rest van de dag stralen. Ben je nu benieuwd hoe je deze vlecht maakt? Volg dan stap voor stap de instructies en bekijk de video. Binnen no time maak jij ook de pancake lace braid.

Een pancake lace braid maken

 

 

Stap 1

Kam het haar goed uit en zorg dat er geen klitten meer in zitten. Mocht je pluizig haar hebben, dan is het verstandig om een haarserum te gebruiken. Zo krijg je ook een mooier eindresultaat.

 

Stap 2

Maak een scheiding aan de zijkant van het haar. Gebruik hiervoor een puntkam om een perfecte scheiding te krijgen. Je kunt de scheiding ook met je vingers maken.

 

Stap 3

Begin met een normale vlecht. Dit doe je 2 knoopjes, daarna pak je steeds kleine plukjes haar bij. LET OP: pak alleen haarstrengen bij vanuit de bovenkant van het haar.

 

Stap 4

Vlecht het haar door tot iets over het midden, vlecht nog 3 knoopjes door en maak het vlechtje vast met een rubberen elastiekje.

 

Stap 5

Trek de vlecht een klein beetje aan door de buitenste haarstrengen te pakken en ze langzaam naar buiten te halen. Zo krijg je de pancake braid.

 

Stap 6

Het einde van de vlecht, op de plek waar je het rubberen elastiekje vast hebt gemaakt, gebruik je om er een mooie strik in vast te maken.

 

Reactie plaatsen

Altijd al willen leren vlechten?

Download GRATIS het vlecht inspiratieboekje

No opt-in form has been selected