Paardenstaart volume geven
02 december 2019 

Paardenstaart volume geven

Een paardenstaart met volume ziet er natuurlijk een stuk mooier uit dan wanneer je de paardenstaart slap laat hangen. Als je kort haar hebt is het mooi om extensions te gebruiken, dat geeft je kapsel net even meer pit. Als je krullend haar hebt kun je het haar het beste stijl maken voor een mooi eindresultaat. Een paardenstaart volume geven is niet zo heel moeilijk en neemt maar een paar minuten van je tijd in beslag. Voor je het weet zie je er tip top uit! In dit artikel lees je precies hoe je het moet aanpakken. Zorg ervoor dat je de juiste spullen bij de hand hebt voordat je gaat beginnen met dit kapsel.

Paardenstaart volume geven

Wat heb je hiervoor nodig:

1 Kam of borstel

2 Klem of elastiek

3 Schuifspelden

 

Stap 1

Kam je haren goed uit zodat er geen klitten meer in zitten. Zonder klitten kun je het kapsel makkelijker en sneller maken.

Stap 2

Als je krullen of slag in je haar hebt, kun je het het beste eerst stijlen. Gebruik hiervoor een hittebeschermend product, zodat je haar niet droog wordt of kapot gaat.

Stap 3

Maak een scheiding aan de voorkant van het haar in een vierkant (in de video zie je precies hoe dat moet). Maak de haren vast met een klem. Als je geen klem hebt, gebruik je een elastiek om de haren uit de weg te houden.

Stap 4

Maak een hoge paardenstaart met de overgebleven haren. Je kunt hiervoor een kam of een borstel gebruiken, het is maar net wat jij het handigst vind.

Stap 5

De haren uit het vierkant ga je per sectie touperen. Begin aan de achterkant.

Stap 6

Als je al het haar getoupeerd hebt, kam je het rustig naar achteren toe. Maak het haar vast met schuifspelden op een manier die jij mooi vindt.

Reactie plaatsen

Altijd al willen leren vlechten?

Download GRATIS het vlecht inspiratieboekje

No opt-in form has been selected