Leuke kinderkapsels op een rijtje.
10 juni 2019 

Leuke kinderkapsels op een rijtje.

Leuke kinderkapsels. Er zijn zoveel accessoires voor kinderhaar vooral voor meiden heb je veel zoals strikjes, speldjes, haarbandjes noem het zo maar op. Het leuke aan die accessoires is dat je zo veel verschillende looks kan maken met het haar van je kind. Een lief roze speldje zorgt al snel voor lief kapsel. Hoe lichter de kleuren in het haar hoe liever meisjes kapselhet kapsel oogt. Voor een jongen heb je misschien weinig haar accessoires maar kan je wel gave kapsels maken. Met een klein beetje haar gel kan je al een stoere warrige fashion look maken of een vette hanen kam. Er zijn zoveel kinderkapsels wel duizenden! Maar soms heb je al zoveel kapsels gemaakt in het haar van je kind en heb je geen inspiratie meer over. Daarom hebben wij een paar leuke kinderkapsels voor jou op een rijtje gezet.

jongens kapsel

Leuke kinderkapsels

Kinderen met krullen of stijl haar

Het is belangrijk dat je van jongs af aan het krulhaar van je kind goed verzorgd, hiervoor zijn verschillende goede kindershampoos enconditioner voor ontwikkeld. Zowel bij volwassen al kinderen geldt nooit je krullen kammen als het droog is  zo voorkom je pluizig krul haar.natuurlijk kun je krullen wel kammen maar om pluizig haar te voorkomen kam je het haar alleen uit als het nat is. Mocht je kind kroes krullen hebben is het beter om buitenlandse producten te gebruiken zoals olive oil .Stijl haar kun je gemakkelijker uit kammen dan wanneer je krulhaar hebt mochten er klitten in het stijlen haar zitten dan zorg je voor een goede anti klit spray. En de klitten zijn er naar een paar keer kammen alweer uit.

            

Plaatjes leuke kinderkapsels

   kinderkapsels                      kinderkapsels krullen       kinderkapsel vlecht      kinderkapsel lok

Nog meer leuke haar spulletjes!

haarband       elastiekjes             strikjes   bloemenkrans

Bekijk deze video voor 4 gemakkelijke kinderkapsels voor school.

Vlecht cursus

Wil je nog meer oefenen? Bekijk dan de vlecht cursus. Met de vlecht cursus kun je tegen een kleine vergoeding levenslang de allermooiste vlechten leren.  Klik hier om verder te gaan.

Vlecht cursus

Reactie plaatsen

Altijd al willen leren vlechten?

Download GRATIS het vlecht inspiratieboekje

No opt-in form has been selected