Verschillende leuke korte haar kapsels
24 juni 2019 

Verschillende leuke korte haar kapsels

Kort haar kapsels. Het is meestal een stuk moeilijker om een ideaal kapsel te maken met je korte haren. Er zijn genoeg kapsels die je kan maken op kort haar, het is misschien even zoeken maar dan heb je ook wel wat leuks voor in je haar. Het fijne aan kort haar kapsels is dat het een stuk sneller gaat dan wanneer je lang haar hebt natuurlijk ligt het ook aan het type haar dat je hebt. Korte krul kapsels zijn weer een stuk moeilijk dan dat je slag of stijl haar hebt. Gelukkig hebben wij weer voor elke haar type een leuk kort kapsel uit gezocht zodat ook jij inspiratie kan opdoen voor jou eigen haren. Benieuwd wat voor kapsels wij voor je hebben lees dan verder !!!

Kort haar kapsels voor jou

Populaire kuif/hanenkam

Het is weer helemaal in een grote kuif. Een ideaal kapsel voor mensen die van kort haar houden het is een stoer en sexy kapsels tegelijkertijd. Het neemt niet al te veel tijd in beslag helaas wek veel haarspray. Vooral als je futloos haar hebt en je dit kapsel wilt maken moet je er toch weer iets meer ingooien. Er zijn echter al vele Celebes gespot met de kuif waaronder Rihanna, Emeli Sande. Miley Cyrus.

Emeli Sande

emeli sande

Rihanna

Rihanna

Schouder lengte kapsels

Het zijn in het principe kapsels voor half lang haar. Het fijne aan deze kapsels is dat het meestal wel perfect in model blijft hangen ook is het een optie om een pony te knippen. Voor dat je besloot om een pony te nemen is het handig om eerst te kijken of dat wel bij je gezicht pas want het kan weer even duren voordat het haar weer aan gegroeid is. Ook voor dit kapsel hebben wij een aantal plaatjes op een rijtje gezet. Zodat je hier ook weer uit kan kiezen.

Pony met prachtige rode haren.

pony met rood haar

Mooi kort kapsel in laagjes

kort kapsel met laagjes

Een super mooi kapsel naar voren geföhnd.

kort kapsel

De perfecte krul.

Met krullen moet je het haar extra gaan verzorgen. Bij krullen is het vrij lastig in te schatten hoe lang het haar van zich zelf is omdat de krullen namelijk naar boven toe op krullen wij hebben weer een paar leuke makkelijke krul foto’s op een rijtje gezet.

Prachtige kleine krullen

korte krullen

permanentje ??

mooie bos krullen

volle krullen

 

Bekijk ook deze video voor 10 makkelijke kapsels voor kort haar.

Vlecht cursus

Wil je nog meer oefenen? Bekijk dan de vlecht cursus. Met de vlecht cursus kun je tegen een kleine vergoeding levenslang de allermooiste vlechten leren.  Klik hier om verder te gaan.

Vlecht cursus

Reactie plaatsen

Altijd al willen leren vlechten?

Download GRATIS het vlecht inspiratieboekje

No opt-in form has been selected