Trendy kinderkapsels maken.
31 mei 2019 

Trendy kinderkapsels maken.

Kinderkapsels Je ziet zo veel leuke kinderkapsels op het schoolplein van je kind(en je denkt hè dat wil ik ook!) Dan ben je hier op de juiste website wij laten jou zien hoe je de makkelijkste en mooiste hipste en ook trendy kapsels kan maken bij kinderen. Natuurlijk combineren wij onze kinderkapsels met onze leuke wilde vlechten. Wij laten jou de leukste vlecht kapsels voor kinderen zien, zo kun jij deze kinderkapsels toepassen bij bijvoorbeeld jou eigen kinderen nichtjes buurmeisjes noem het zo maar op. het kan allemaal !! En natuurlijk heeft je kind een voorkeur bij het uitzoeken van een leuk kinderkapsel er is keus zat. Je kan van een lieve look voor school, naar een stoere look voor dansen  gaan.Het is wat jij en jou kind het leukst vinden om te maken!

De populairste kinderkapsels

kapsel 1

Laten we beginnen met een leuke en toch noch een eenvoudig kapsel namelijk een Franse invlecht. Dit kapsel is makkelijk  leuk en super mooi bij dik haar dit kapsel is handig voor als je kind lekker buiten gaat spelen. Je dochtertje kan dan lekker wild buiten spelen zonder dat er klitten in het haar komen. Dit kapsel word dikwijls gebruikt bij paardrijden zodat het haar niet voor het gezicht gaat hangen en de cap beter op het hoofd gaat zitten. Leuk kapsel voor alle paardenmeisjes!!

Franse vlecht

Kapsel 2hartjes vlecht

Elk meisje droomt er van om een prinsesje te zijn met de mooiste haren. Zo hebben wij een heel leuk kapsel voor deze prinsesjes namelijk een mooi hartje in het haar !! Dit kapsel is makkelijk te maken en verder op onze site kun je dit kinderkapsel (hartjes vlecht) vinden en maken bij bijvoorbeeld je dochtertje, nichtjes ,buurmeisjes.Kinderen vinden het leuk om iets speciaals in hun haartjes te hebben en dan ook nog een hartje in het haar. zo is je dochtertje blij en jij kunt trots zijn op je prachtige creatie!

Kapsel 3

Cornrows ons 3e kapsel voor zowel stoere jongens als meisjes. Dit kinderkapsel is perfect om mee te dansen voetballen boksen noem het maar op.De hele cornrows worden dikwijls gebruikt voor breakdance de door gevlochten vlechten op het hoofd zorgen voor een strakke stoere blik past dus precieus bij het breakdancen. meiden willen meestal halve cornrows zodat het mooie haar naar achter valt.Het blijft een leuk kapsel voor zowel ouderen als kinderen. Dit kinderkapsel zal wat tijd in beslag nemen maar is zeker de moeite waard.

2 vlechten

Kapsel 4

Een waterval vlecht is ook een perfect kinderkapsel!! Bij kinderen ziet dit kapsel er toch weer net iets leuker uit dat bij een andere Leeftijds- categorieeen

dit kapsel laat jou creativiteit naar buiten komen. En wat is nou leuker om jou kind naar school te laten gaan met een kapsel die niet iedereen kent of ooit heeft gezien. Jou kind zal er de hele dag lief en super leuk uitzien in slechts 10 minuutjes.

watervalvlecht

Je hebt nu nog geen idee hoe je deze kinder kapsels maakt maar geen probleem hieronder vind je andere blog berichten. En leer je hoe je deze kinderkapsels kan maken

Franse invlecht    http://haarinvlechten.com/franse-vlecht/

hartjes vlecht          http://haarinvlechten.com/hartjes-vlecht/#more-521

cornrows                   http://haarinvlechten.com/cornrows/#more-604

waterval                  http://haarinvlechten.com/waterval-vlecht/

Er zijn nog veel  meer kinderkapsels met en zonder vlechten dus blijf op de hoogte van de nieuwste kinderkapsels !!!

                   

Tips voor de mooiste kinderkapsels

1 Kam het haar goed uit

2 maak het haar een beetje vochtig/gebruik hiervoor een plantenspray

3 Maak gebruik van de pistooltechniek

Vlecht cursus

Wil je nog meer oefenen? Bekijk dan de vlecht cursus. Met de vlecht cursus kun je tegen een kleine vergoeding levenslang de allermooiste vlechten leren.  Klik hier om verder te gaan.

Vlecht cursus

Reactie plaatsen

Altijd al willen leren vlechten?

Download GRATIS het vlecht inspiratieboekje

No opt-in form has been selected