Leuke kapsels voor lang haar.
26 juni 2019 

Leuke kapsels voor lang haar.

Kapsels voor lang haar. Heb jij ook van dat mooie lange haar en weet je gewoon niet wat je er mee kunt doen? Dan ben je hier op de juiste website er zijn natuurlijk heel veel verschillende kapsels voor lang haar. Je kan al heel makkelijk iets moois maken van je mooie lange lokken. Door een simpele bloem aan de zijkant te bevestigen krijg je gauw al een Spaanse look je kan bij elke outfit een mooi bloem toepassen. Bij een zalmkleurig zomer jurkje kan je natuurlijk kiezen uit een witte bloem of een zalm kleurige bloem dat maakt je outfit helemaal compleet. Dus heb je stijl haar krullen of slag het ziet er bij elke haar soort super mooi uit het mooist met lang haar. Wij laten jou zien dat je op een makkelijke manier de mooiste kapsels voor lang haar  kan maken speciaal voor jou !!

Kapsels voor lang haar

Lang stijl haar kun je omtoveren tot een mooie pijpen krullen. Veel sterren die over de rode loper lopen hebben heel vaak pijpenkrullen die mooi langs het gezicht vallen en perfect zijn gemaakt met een goede krultang. in slechts 30 minuten kun jij ook zon prachtige rode loper look creëren!

Met lang haar is het ook mooi om warrige krullen door het haar te krullen zoals je ziet op de afbeelding.

lang haar

Kapsels voor lang haar benodigheden

1 Een goede krultang

2 Een hitte beschermd product

3 Uitkambare haarspray

Voordat je begint is het fijner om het haar door 2e te delen dat maakt het krullen van het haar makkelijker. Een kant van het haar maak je vast met een elastiekje. Het andere haar ga je alvast krullen nog voordat je het haar krult wrijf je door het haar een hitte beschermd product in dat product zorgt ervoor dat het haar in goede conditie blijft en het niet afbreekt. Je kan zelf de grootte van je krullen bepalen wil je kleine krullen dan pak je weinig haar wil je grootte krullen dan pak je grotere plukken met haar. Begin aan het einde van je lange haar met krullen krul het haar tot ongeveer je tot je oren zodat de bovenkant mooi stijl blijft dat doe je met heel het haar!!! Als je daar mee klaar bent gebruik dan een uit – kambare haarspray zodat het haar langer in model blijft zitten, haarspray versterkt namelijk het haar en laat het haar ook nog eens glanzen.

Kapsels voor lang haar gecombineerd met bloemenLang haar met bloemen

Dat je met bloemen in het haar mooie lieve en sprookjes achtige kapsels kan maken bewijst maar weer. Niet alleen met salsa dansen of de tango kan je een mooie bloem in je haar dragen ook leuk voor in de zomer of de lente probeer het nu zelf!!

Bijna elk klein meisje heeft het wel eens geprobeerd een bloemen krans maken voor op je hoofd. Toen was het nog heel schattig nu is het echt een trend van het moment steeds meer meiden worden gespot met verschillende bloemen looks in het haar.

Wat heb je voor deze look nodig

1 Bloem decoratie

2 Een klein basic haar bandje

3 Seconden lijm/naald en draad

4 accessoires om het haar bandje mee op te vullen

Je ziet die mooie bloemen wel in het haar maak je kan ze bijna nooit vinden in een haarband. Als je jou creativiteit gebruikt kan je zelf ook zo een bloemen krans maken. Het begint bij het kopen van een basic haarbandje kan al bij de action of drogisterij. Daarna kies je jou mooiste nep bloemen uit deze kun je vinden bij de Xenos en veel andere plekken, naast je bloemen haal je nog meer decoratie bijvoorbeeld blaadjes of diamantjes wat jij het mooist vind om te maken. Het enigste wat je nog nodig hebt is seconden lijm zodat je jou creatie mooi op het haarbandje kan plakken mocht dit niet lukken kun je ervoor kiezen om een naald en draad te gebruiken. Als je bloemen krans af is maak je een scheiding in het haar en doe je de krans op je hoofd en heb je een hele mooie eigen creatie gemaakt wat ook nog eens in is en een stuk goedkoper is !!

Plaatjes van lang haar kapsels

Lang haar met een mooi lok of pony kan je al een heel ander uiterlijk geven!!

  lang haar lok        lang haar pony

visgraat vlecht soorten met lang haar!!

          lang haar visgraatvlecht

Lang haar in een paardenstaart makkelijk en mooi

          lang haar paardenstaart

Er zijn verschillende kapsels mogelijk met lang haar het enigste wat je hoeft te doen is je creativiteit te gebruiken. Je kan wel alvast inspiratie uit de afbeeldingen halen die we hebben geselecteerd voor lang haar

 

Bekijk ook even deze video, hier worden nog 5 kapsels uitgelegd voor lang haar als je haast hebt.

Vlecht cursus

Wil je nog meer oefenen? Bekijk dan de vlecht cursus. Met de vlecht cursus kun je tegen een kleine vergoeding levenslang de allermooiste vlechten leren.  Klik hier om verder te gaan.

Vlecht cursus

Reactie plaatsen

Altijd al willen leren vlechten?

Download GRATIS het vlecht inspiratieboekje

No opt-in form has been selected