Invlecht

Invlecht. Een van de bekendste vlechten is de Franse invlecht. De Franse invlecht ziet er mooi uit en is heel leuk om te maken. Het lijkt net alsof de vlecht aan de binnenkant is gevlochten. Daarom heeft deze vlecht de naam ‘invlecht’. Het verschil met de opvlecht is dat we het haar deze keer bovenlangs vlechten. Zo lijkt het net alsof je de achterkant ziet van de vlecht. Let op! Volg bij het invlechten de instructies van de opvlecht. Alleen vlecht je nu onderlangs in plaats van bovenlangs. Vind je deze techniek moeilijk? Bekijk dan op onze website www.haarinvlechten.com de instructievideo. Invlechten word al jaren gedaan en is de laatste paar jaar weer terug gekomen van weggeweest. Als je de techniek van het invlechten eenmaal door hebt kan er bijna niets meer fout gaan bij het vlechten van andere soorten. Er zijn verschillende manieren om in te vlechten op de website van haar invlechten vind je een wel heel bijzonder vlecht techniek, namelijk de pistool techniek het klinkt misschien een beetje raar maar het is een super makkelijke techniek die er voor zorgt dat je de haarstrengen goed onder controle houdt.

Een mooie invlecht maken volg dan de instructies

Invlecht.

Stap 1 – de start

Pak eerst een beginpunt aan de voorkant van je hoofd. Maak daarna drie gelijke strengen. Kam je haar even goed door en maak als het nodig is je haar een beetje nat met de platenspuit. Voor pluizig haar kan je het beste een haar serum gebruiken zo blijven de haren mooi glad.

Stap 2 – knopen

Maak eerst drie knopen zonder haar er bij te pakken. Zorg ervoor dat je in het begin strak invlecht voor een mooi eindresultaat. Let er op dat je bovenlangs vlecht! Bij het invlechten gebruik je altijd de BOVENHANDSE vlecht techniek.

Stap 3 – haar erbij pakken

Pak nu links en rechts telkens haar erbij. Je blijft dit doen totdat je geen haar meer over hebt. Het haar erbij pakken gaat het beste met een punt kam maar het kan ook prima met je vingers. Haal de nieuwe plukken haar goed los van de rest van je haar. Dit maakt het invlechten gemakkelijker.

Stap 4 – de finish

Het laatste stukje in je nek eindig je met een breed stukje haar. Zo voorkom je hangende strengen. Vlecht de vlecht helemaal af tot het einde en maak de vlecht vast met een elastiekje. Je kan het einde van de vlecht opleuken door er een strikje lintje op klem aan vast te maken.

EXTRA TIPS VOOR DE INVLECHT

  1. Kam he haar goed uit voordat je begint met vlechten.
  2. Gebruik een serum om pluizig haar te voorkomen.
  3. Zorg ervoor dat je de eerste 2 knopen goed strak vlecht.
  4. Pak gelijke strengen tijdens het invlechten van de invlecht.
  5. leuk de vlecht op met een leuke strikje, Lintje, Klemmetje

ZO MAAK JE DE INVLECHT

Vlecht cursus

Wil je nog meer oefenen? Bekijk dan de vlecht cursus. Met de vlecht cursus kun je tegen een kleine vergoeding levenslang de allermooiste vlechten leren.  Klik hier om verder te gaan.

Vlecht cursus

Reactie plaatsen

Altijd al willen leren vlechten?

Download GRATIS het vlecht inspiratieboekje

No opt-in form has been selected