Zelf Ibiza feather extensions inzetten.
03 juli 2019 

Zelf Ibiza feather extensions inzetten.

Ibiza feather extensions het was een hele hype deze afgelopen zomer. Deze mooie veren werden niet alleen een trend in goede ibiza feather extensionstijden slechten tijden maar ook in de bioscoop film verliefd op Ibiza. Het is niet moeilijk om te raden waar deze trend zich heeft voorgezet. Natuurlijk op de hippie markt in Ibiza. Je hebt deze veren in verschillende maten en kleuren jou lievelings kleur in een mooi veer verwerkt in het haar. Deze veren kan je nu ook online bestellen zodat je ze zelf in je haar kunt bevestigen. Je kan alles met deze ibiza feather extensions doen, zo kun je ze gewoon mee stijlen, krullen, wassen . Benieuwd hoe je deze veren zelf in je haar kan maken? lees dan verder en ontdek hoe.

ibiza feather extensions inzetten

 

Stap 1

Kam het haar goed uit zodat je de Ibiza feather extension er gemakkelijker kan vast maken. Als je dat hebt gedaan kan je alvast nadenken over de kleur van de veer.

Stap 2

Je pakt een dun plukje van het haar je mag zelf weten waar je die vandaan pakt. Aan de zijkant of toch liever van de bovenkant. het enige wat je nu nodig hebt is een extension met alles erop en eraan. (hulsje & lus draad) natuurlijk ook een tang.

Stap 3

Je pak de extension met de bijbehorende spullen. Je schuift eerst het hulsje die je wilt gebruiken over de lusdraad heen. Schuif daarna de huls naar beneden toe.

Stap 4

Nadat je de huls naar beneden hebt verschoven. Merk je vanzelf dat je de dunne haarstreng door het hulsje heen kan halen. Het hulsje hoort boven in het haar te zitten samen met de veer.

Stap 5

Het lus draad heb je niet meer nodig die kun je er rustig tussen uit halen. Als je even de tijd neemt zie je dan het plukje haar door het hulsje zit samen met de veer.

Stap 6

we gaan de Ibiza feather extensions nu vastmaken dat doen we door een tangetje te gebruiken. Je zorgt dat de uiteinde van de veer in de huls zit daarna knijp je met een tangentje het hulsje vast. Nu heb je een Ibiza feather extensions in je haar voor ongeveer 2 tot 4 maanden.

Bekijk deze video nu ook en leer hoe je zelf de  Ibiza feather extensions kunt vastmaken

 

Wat heb je hiervoor nodig

1 Een kam

2 Feather extension

3 tangetje

4 geduld

5 haarspray

Vlecht cursus

Wil je nog meer oefenen? Bekijk dan de vlecht cursus. Met de vlecht cursus kun je tegen een kleine vergoeding levenslang de allermooiste vlechten leren.  Klik hier om verder te gaan.

Vlecht cursus

Reactie plaatsen

Altijd al willen leren vlechten?

Download GRATIS het vlecht inspiratieboekje

No opt-in form has been selected