Hartjes diadeem vlecht
28 mei 2019 

Hartjes diadeem vlecht

Hartjes diadeem vlecht je een hart in het haar. Je bepaalt eerst het beginpunt. Dat beginpunt is bepalend voor een mooie vlecht. Verder gebruik je gewoon de technieken die je geleerd hebt in het hoofdstuk over de diadeem techniek. Een hartjes diadeem vlecht is natuurlijk super leuk om in het haar te maken voor verschillende gelegenheden. Het is ook een aanrader voor Valentijnsdag  met een leuk hartje in het haar laat je zien dat je echt verliefd bent. Je kan echt hele leuke dingen doen met de hartjes diadeem je kan het hartje vastmaken met een super leuk gekleurd lint of een mooie strik. Je valt gelijk op met zon mooi kapsel en je zal er de rest van de dag super leuk uitzien. het begin van deze vlecht is iets moeilijker het is daarom belangrijk dat je eerst de basis diadeem vlecht goed beheerst voor je aan de hartjes diadeem gaat beginnen.

Hartjes diadeem vlecht een leuke vlecht in een paar stappen leren maken

Hartjes diadeem vlecht

Stap 1 – de start

Begin aan de voorkant van je hoofd met twee diadeem vlechten. Een vlecht loopt naar links, een vlecht loopt naar rechts.
Voordat je begint met vlechten is het heel belangrijk dat het haar goed uitgekamd is. Zo maak je het vlechten een stuk makkelijker voor jezelf en ziet het eindresultaat er een stuk mooier uit.

Stap 2 – de bocht

Maak een diadeem vlecht met een mooie bocht tot achter je oren. Daarna vlecht je verder met een normale vlecht.
Voordat je dat gaat doen maak je het haar een beetje vochtig of je doet er een klein beetje haargel in zo zie je de hartjes diadeem vlecht een stuk beter wat natuurlijk veel mooier is.

Stap 3 – Bij elkaar brengen

Doe hetzelfde aan de andere kant van je hoofd. Breng daarna de vlechtjes aan de achterkant bij elkaar. Vlecht ongeveer dezelfde dikte van de haarstrengen mee zo krijg je een gelijk vlecht. En krijg je een perfect hartje in het haar.

Stap 4 – de finish

Maak de vlechten vast met een elastiekje en je hartjes diadeem vlecht is klaar. Natuurlijk kan je het einde van de hartjes diadeem vlecht helemaal afmaken door het haar vast te maken met een mooi lint en of haar strikje.

EXTRA TIPS OM DE HARTJE VLECHT HELEMAAL AF TE MAKEN.

  • Gebruik voor de scheiding een punt kam deze kam zorgt ervoor dat je een perfecte scheiding krijgt.
  • maak het haar een beetjes vochtig voordat je begint met het vlechten van het haar
  • Het is heel belangrijk om de voor het vlechten het haar goed uit te kamen zo kun je in een stuk door vlechten.
  • Vlecht de hartjes diadeem vlecht goed en strak in zo blijft de vlecht langer en mooier in model zitten.
  • Let goed op bij het bijpakken van de strengen pak zo dun mogelijke strengen beet om mee te vlechten.

Bekijk deze video voor meer uitleg over de hartjes diadeem vlecht.

Vlecht cursus

Wil je nog meer oefenen? Bekijk dan de vlecht cursus. Met de vlecht cursus kun je tegen een kleine vergoeding levenslang de allermooiste vlechten leren.  Klik hier om verder te gaan.

Vlecht cursus

Reactie plaatsen

Altijd al willen leren vlechten?

Download GRATIS het vlecht inspiratieboekje

No opt-in form has been selected