Hanen kam maken op een stijlvolle manier
21 juni 2019 

Hanen kam maken op een stijlvolle manier

Hij is terug die hanen kam ! De Nederlandse pop zangeres Eva Simons brengt de hanen kam naar een next level.  De zangeres heeft al een heel cv achter de rug van zowel kleine optredens na grote internationale optredens. Haar come back heeft in 2009 plaatsgevonden en kreeg ze een platen contract aangeboden bij EMI. Haar nummer Silly boy is wel meer dan 10 miljoen keer bekeken op youtube. Niet alleen haar stem werd ontdekt maar ook haar kapsel is een hit geworden. Een bijzonder grote hanen kam met op scheer aan beide kanten is toch wel het handelsmerk van Eva Simons. Natuurlijk is het niet makkelijk om zo een enorme hanen kam te maken want het is niet meer net als vroeger dat je er een klein beetje gel in doet en het gelijk goed zit. De hanen kam van nu is veel groffer en slordiger.

Een grote hanen kam maken

Wat heb je hiervoor nodig?

1 Kam

2 Elastiek

3 Krultang

4 schuifspelden

hanenkam

Stap 1

Kam het haar goed uit totdat al de klitten uit het haar verwijderd zijn. Kam het haar daarna in een hoge strakke paardenstaart zo komt de hanen kam er later veel mooier en strakker uit te zien.

Stap 2

krul het haar dat in de paardenstaart zit dat doe je door het telkens in plukken te verdelen. krul pluk voor pluk het haar dat in de paardenstaart zit dit zorgt ervoor dat je meer volume krijgt.

Stap 3

Toupeer de plukken die je hebt gekruld zo krijg je meer volume in het haar. Als je dat hebt gedaan kun je het eerste bovenste deel van de staart na voren toe brengen en de boven kant van de hanen kam alvast vast zetten.

Stap 4

Je hebt nu nog een deel van het haar over je gaat precieus hetzelfde doen alleen dan maak je het aan de achterkant vast dit doe je op dezelfde manier als je het haar vast hebt gemaakt ga je het haar moduleren tot het in de juiste model zit.

Stap 5

Als de hanen kam af is kun je er het beste een klein beetje haar spray in spuiten zodat het haar langer en mooier in model blijft zitten.

Bekijk nu ook de video

Vlecht cursus

Wil je nog meer oefenen? Bekijk dan de vlecht cursus. Met de vlecht cursus kun je tegen een kleine vergoeding levenslang de allermooiste vlechten leren.  Klik hier om verder te gaan.

Vlecht cursus

Reactie plaatsen

Altijd al willen leren vlechten?

Download GRATIS het vlecht inspiratieboekje

No opt-in form has been selected