Een halve invlecht maken in een aantal stappen.
05 mei 2019 

Een halve invlecht maken in een aantal stappen.

Halve invlecht is een korte versie op de Franse invlecht. Een halve invlecht is makkelijk en snel te maken en kan je altijd en overal dragen. De meeste mensen die houden van los haar vinden dit kapsel zeker een aanrader. Het haar hangt half los gecombineerd met een mooie halve invlecht. Je hoeft het haar niet perse los te hangen je kan het haar ook mooi in een staartje doen het gaat erom wat jij het mooist vind om te maken. Bij een halve invlecht is het ook super leuk om te variëren met verschillende haar accessoires. Zo kun je denken aan een mooi lint, speldjes, strikjes noemt het allemaal maar op. Lees verder en maak zelf ook een mooie halve invlecht.

Halve invlecht maken

halve invlechtStap 1

Voor dat je gaat beginnen met vlechten is het belangrijk dat je het haar goed uitkamt. Mocht je pluizig haar hebben is het aan te raden om een haar serum te gebruiken.

 

Stap 2

Je hebt nu al het haar naar achteren gekamd. Je begint weer aan de voorkant van het hoofd je pak daar vandaan een grote pluk met haar en verdeeld het in drie gelijke strengen.

 

Stap 3

Je gaat het haar nu bovenhands invlechten je doet tot nu toe alles nog hetzelfde dan dat je ook doet bij de Franse invlecht. Denk even terug aan de pistooltechniek die we eerder hebben uitgelegd.

 

Stap 4

Je vlecht de halve invlecht door tot boven het oor je kan er ook voor kiezen om de halve invlecht af te vlechten boven het hoofd. En de rest van het haar kan je dan in een paarden staart doen. Gebruik een klein rubberen elastiekje om het haar vast te maken.

 

Stap 5

Je hebt nu een halve invlecht gemaakt om je vlecht extra te laten glimmen. Spuit je een kleine beetje haarspray in het haar niet al te veel dan word het haar hard en gaat het pluizen

 

Wat heb je hiervoor nodig

1 Borstel

2 Serum

3 Elastiekje

4 Lint

5 haarspray

halve invlecht

 

Bekijk  nu de video van de Franse invlecht deze techniek gebruik je ook voor de halve invlecht

 

Vlecht cursus

Wil je nog meer oefenen? Bekijk dan de vlecht cursus. Met de vlecht cursus kun je tegen een kleine vergoeding levenslang de allermooiste vlechten leren.  Klik hier om verder te gaan.

Vlecht cursus

Reactie plaatsen

Altijd al willen leren vlechten?

Download GRATIS het vlecht inspiratieboekje

No opt-in form has been selected