Haarmasker maken met Vlechten.net.
02 augustus 2019 

Haarmasker maken met Vlechten.net.

Haarmasker hoef je niet perse in de winkel te kopen tegenwoordig zijn er allemaal kleine tips en tricks om je haar te verzorgen. Zo kun je op een natuurlijke wijze een haarmasker maken die je helpt het haar in goede conditie te houden.  soms is het goed om na het stijlen van je haar, je haar te verzorgen met een goed haarmasker tegen droog en beschadigd haar. Een rauw ei helpt het haar te stimuleren en een mooie glans over het haar te krijgen. Daar mag je natuurlijk zelf voor kiezen want lekker ruikt het inderdaad niet. Er zijn verschillende soorten haarmaskers voor elke haartype heb je er wel een.  Laat je haar weer glanzen hier lees je hoe je een haar masker maakt voor krullend haar.

Haarmasker

Krulhaar

Dat krul haar niet het makkelijkste haar is bewijst maar weer iedereen met krul haar heeft vast wel eens last van droog haar of haar dat net gewassen is en dat daarna lekker weer gaat Kroesen vreselijk irritant. Het is niet alleen droog en beschadigd het is ook nog eens hartstikke duur. Je koopt namelijk maandelijks 3 a 4 verschillende soorten producten die niet altijd willen mee werken. Vandaar dat wij jou uitleggen hoe je een haarmasker maakt voor krulhaar dat weer kan gaan stralen,glanzen voor maar een klein bedrag.

Haarmaskerwat heb je hier voor nodig?

2 eetlepels Honing (voor kort haar is 1 voldoende)

2 eieren

2 eetlepels olijfolie

2 eetlepels arganolie (Marokkaanse olie)

 

Het merk is niet belangrijk werkt ook goed met euro shopper merk!

Nu je al je ingrediënten hebt kun je beginnen met het klaar maken van je haar masker

 

Stap 1

pak een doorzichtig bakje zodat je beter kan zien wat je aan  het doen bent. Dan voeg je de 2 eieren samen en klop ze goed door elkaar zodat je een kleur krijgt. Hiervoor kun je gewoon een vork gebruiken.

 

Stap 2

Je kan nu rustig de rest van je ingrediënten toevoegen doe dit stap voor stap . roer de honing rustig door  in het eimengsel. Dit geld hetzelfde voor de arganolie en olijf olie als alles ingrediënten toegevoegd zijn bij het eimengsel roer je net zo lang door tot je een egaal haar masker krijgt.

Je bent nu klaar met het maken van een haarmasker special voor krulhaar.! Maar hoe ga je dit nu gebruiken?

             

Stap 1Haarmasker

gebruik een droge handdoek om je nek heen zodat het masker niet op je kleren komt mocht je dat irritant vinden zorg dan dat je oude kleren aantrekt want olie gaat niet zo snel uit je kleren dus doe NIET je nieuwste kleding aan.

 

Stap 2

Verdeel het masker goed door heel het haar,zo kun je een scheiding in het midden maken zodat je aan beide kanten evenveel in kan doen.wrijf het masker goed door het haar belangrijk is dat je goed de puntjes mee neemt.

 

Stap 3

En nu is het afwachten het duurt wel een tijdje voordat je haarmasker goed intrekt houd rekening tussen 2 a 3 uur. Na die tijd kan je het haar goed uitwassen met een goede krul shampoo. Door deze natuurlijke krul masker krijg je een mooie glans over je krullen.

 

Tips voor een  haarmasker

1 Breng je haarmasker aan op droog haar

2 Trek oude kleding aan bij het aanbrengen van je haar masker Verdeel het masker goed door heel het haar

3 Gebruik een goed krulshampoo na het uitwassen van je haar masker

 

Kijk dit filmpje voor een andere haarmasker met honing.

Vlecht cursus

Wil je nog meer oefenen? Bekijk dan de vlecht cursus. Met de vlecht cursus kun je tegen een kleine vergoeding levenslang de allermooiste vlechten leren.  Klik hier om verder te gaan.

Vlecht cursus

Reactie plaatsen

Altijd al willen leren vlechten?

Download GRATIS het vlecht inspiratieboekje

No opt-in form has been selected