Haarband diadeem vlecht
4.3 (85%) 4 votes

Haarband diadeem vlecht is een combinatie van twee verschillende vlechttechnieken die al eerder aan bod zijn gekomen. Namelijk de diadeemvlecht en de haarbandvlecht.De haarband diadeem vlecht is een combinatie van twee verschillende vlechttechnieken die al eerder aan bod zijn gekomen. Namelijk de diadeemvlecht en de haarbandvlecht. De naam van de vlecht verraad het al een beetje. De haarband diadeem vlecht Kan je maar op een manier maken je gebruikt de techniek die je ook gebruikt voor de basis diadeem vlecht en je maakt dezelfde scheiding als de haarbandvlecht. Als je deze vlecht goed kent dan kan je heel veel verschillende vlecht soorten maken. Maar eerst terug naar de haarbanddiadeemvlecht. Deze vlecht kan je heel leuk combineren met verschillende outfits ga je voor een lieve hippe look dan is deze vlecht soort echt iets voor jou. De haarband diadeem vlecht kan je mooi strak of losjes invlechten deze vlecht is duidelijk zicht baar op het hoofd. Ik zelf vind het mooier om het wat lossere in te vlechten dan het strak in te vlechten. Ga je voor dikke strengen of toch wat dunnere strengen? Je kan het beste wat dunnere haarstrengen pakken dan is de vlecht een stuk duidelijker te zien en heeft het echt effect wat je doet.

Haarband diadeem vlecht deze lieve mooie hippe vlecht leer je hier

 

20130421_VLECHTEN_JST8897

 

Stap 1 – de start

Kam het haar eerst goed uit voordat je gaat beginnen met vlechten. Begin met de basisdiadeemvlecht aan de haarlijn bovenop je voorhoofd daar maak je een scheiding met een puntkam. Vlecht naar de andere kant van je hoofd met een opvlecht. Als je gaat draaien begin je van tegengestelde kant haar bij te pakken. Dus niet van de voorkant van je hoofd maar van de achterkant.

 

Stap 2 – de bocht

Nu ga je de bocht om. Pak nu van het middenuit haar bij en begin nu een verticale diadeem vlecht te maken. Zorg ervoor dat je zo vlecht dat je in het midden van je hoofd uitkomt. Probeer dunner haarstrengen bij te pakken zo krijgt je haarbanddiadeemvlecht een beter effect.

 

Stap 3 – de finish

De haarband diadeemvlecht is nu bijna klaar Je vlecht de vlecht helemaal af zoals het plaatje boven in. Dan maak je het vlechtje vast met een klein rubberen elastiekje. Je kan de vlecht ook vast maken met een paar schuifspelden aan de achterkant van het hoofd onderlangs het haar.

 

 

Extra tips om de haarband diadeem vlecht goed af te maken

 

  1.  Kam het haar goed uit zodat je het haar in een stuk door kan vlechten.
  2.  Gebruik een haarserum om pluizig haar te voorkomen zo krijg je een beter effect.
  3. Gebruik een puntkam om een goede scheiding in het haar te maken.
  4. Gebruik een klein haar elastiekje om de vlecht goed vast te maken.
  5. Om de haarbanddiadeemvlecht mooier in model te houden spuit je er een klein beetje haar spray in.

 

 

 

Zo maak je de Haarbanddiadeemvlecht

 

 

JST_8877

JST_8883

JST_8889

 

20130421_VLECHTEN_JST8897

wiltjij-gratis-vlecht-inspiratie