Een aantal tips tegen haar uitval
16 mei 2019 

Een aantal tips tegen haar uitval

Haar uitval.Haar uitval

Iedereen heeft hier weleens last van dan word je wakker en vind je ineens een aantal haren op je kussen. Het is heel normaal want wij verliezen dagelijks 100 tot 200 haren per dag. Het lijkt veel maar wees gerust we hebben ongeveer 100.000 haren op ons hoofd zitten dus niets om je druk over te maken. Er zijn wel eens periodes dat we iets meer haar verliezen dan normaal stress zorgt er namelijk voor dat er meer haren uit gaan vallen en onvoldoende vitamines zorgen daar ook voor er zijn ook bepaalde genees middelen die er voor zorgen dat je meer haar uitval hebt . Kun je iets tegen haaruitval doen? Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn haar er weer vol uit ziet? lees verder en vind het antwoord.

Haar uitval tips

Tip 1

Een gouden tip is om het haar met een milde shampoo rustig en goed op het hoofd huid te wassen. Het is namelijk zo dat als je jou hoofd huid goed schoon houd en er geen infectie kunnen komen. Gewassen haar ziet er verzorgd uit en word minder snel vet. Vet haar zorgt er overigens voor dat het haar ook eens stukje dunner lijkt.

Tip 2

Wat steeds vaker terug komt voor een goede verzorging van het haar is het eten van de juiste voeding. Dit geld voor zowel haar uitval droog en futloos haar haar breuk noem het zo maar op. Zorg dat je genoeg vitamine binnen krijgt het is goed voor je lichaam en je krijgt er een mooie volle bos haar mee terug.

Tip 3

Het borstelen van nat haar is een not done. Het natte haar breekt snel af zo krijg je ongelijk haar en sneller haar uitval. Kam het haar als het droog is goed uit zodat je ook geen klitten krijgt. klitten in het haar zorgen er ook voor dat je haar uitval krijgt.

 

Tricks om  haar uitval te voorkomen

Trick 1

Het is misschien een beetje ranzig maar het helpt wel een ei in je haar doen. Het gaat als volg je scheid de dooier van het eiwit. Het enige wat je hier nodig hebt is het eiwit. Het eiwit verdeel goed door heel je haar. Zo komen er belangrijke vitamines terug in het haar en word het vanzelf voller en verkleint de kans op haar uitval.

eiwit

Trick 2

Na een ei gaan we over naar iets wat lekker is en goed is voor je haar. Een hoofdmassage met warme olie hiervoor heb je natuurlijk speciale olie voor. Je verwarmd de olie tot het lauw is en zeker  niet te warm!! Pas dan kan je de olie op de hoofd masseren.

hoofdmassage

Trick 3

Wat je ook kan doen om een voller kapsel te creëren. Je voegt een aantal krulspelden in het haar  het oogt voller en het ziet er nog voller uit als je de krullen een beetje uit elkaar haalt. Zo krijg je een mooie look met dun haar.

 

Oorzaken van haar uitval bij vrouwen

Oorzaak 1zwangerschap

Tijdens de zwangerschap krijg je juist voller haar.Na de zwangerschap is de kans groot dat je last krijgt van uitval dat komt door de oestrogeen spiegels. de  meeste vrouwen hebben het niet eens door.

 

Oorzaak 2

IJzer te kort kan leiden tot haar uitval het is zelfs een van de bekendste oorzaken van haar uitval. Gelukkig is hier iets tegen te doen ja gewoon veel producten eten waar ijzer in zit.

Oorzaak 3

Het innemen van bepaalde medicatie kan invloed hebben tot het dunner worden van het haar bloedverdunners, cholesterolverlagers en antidepressiva. En natuurlijke een grote oorzaak is stress vermijd dit!

Oorzaak 4

Het stoppen of beginnen van  de pil kan er ook voor zorgen dat je meer haar uitval krijgt dan normaal.

de pil

Haar uitval bij mannen

Oorzaak 1

Een van de meest voorkomende oorzaken bij mannen is alopecia androgene Tica het klinkt mooi maar is het totaal niet. Het begint met kleine inhammen aan de zijkant boven op het hoofd naarmate je er langer last van hebt word je langzaam kaal. Niet iedereen heeft hier last van het is namelijk wel genetische bepaald.

Oorzaak 2

Net zoals bij vrouwen heeft stress en voeding veel invloed op de staat van het haar. Stress zorgt er voor dat je haar uitval krijgt. Ook voor de mannen geld de juiste voeding eten!!

stress

Bekijk deze video voor de 2 simpelste tips.

 

Vlecht cursus

Wil je nog meer oefenen? Bekijk dan de vlecht cursus. Met de vlecht cursus kun je tegen een kleine vergoeding levenslang de allermooiste vlechten leren.  Klik hier om verder te gaan.

Vlecht cursus

Reactie plaatsen

Altijd al willen leren vlechten?

Download GRATIS het vlecht inspiratieboekje

No opt-in form has been selected