Tips voor je haar te laten groeien
13 mei 2019 

Tips voor je haar te laten groeien

Haar laten groeien. Op een snelle manier je haar laten groeien wie wil dat nou niet. Misschien herkenbaar je hebt net van dat mooie lange haar en je weet niet wat je er mee moet Haar laten groeienuiteindelijk besluit je het af te knippen  1 week laten krijg je spijt. En wil je dat je haar zo snel mogelijk groeit. Er zijn verschillende manieren om je haar sneller te laten groeien er bestaan zelfs haar groei middelen. Lang haar is super mooi maar niet altijd even handig want dat lange haar moet je toch wel goed verzorgen. Het duurt allemaal net ietsjes langer. Het wassen en drogen van het haar kan weleens tijd kosten maar who cares als je er daarna de rest van de dag goed uitziet dan is dat geen probleem. Wil jij sneller langer haar ?? lees dan verder!!

Haar laten groeien feiten en fabels

Feit 1

Ja hoor het is bewezen dat je haar veel sneller groeit als het zomer is . De zon zorgt er voor dat het haar te maken krijgt met vitamine d het is helemaal gratis en zorgt ervoor dat je haar sneller groeit.

de zon

Fabel 1

Nee het haar groeit niet sneller als je om de 6 weken naar de kapper toe gaat. Het is wel goed om af en toe naar de kapper te gaan zodat het haar mooi en gezond blijft maar het is inderdaad een fabel dat het haar er sneller van groeit

Feit 2

Een hoofd massage met aloë Vera helpt het haar ook sneller te groeien in aloë Vera zitten namelijk veel vitamines, mineralen, proteïnes dat is heel goed je haar een echte aanrader. Probeer dit wekelijks uit en wie weet

Fabel 2

Hoe vaker je het haar kamt hoe snelle het haar groeit. nee hoor het is helemaal niet goed voor je haar zakjes om elke keer weer met die borstel door je haar te gaan.

Haar laten groeien producten/ pillen

Product 1 haar groei olie

haar groei olie

De ingrediënten van dit product zorgt voor een  natuurlijke stimulans voor uw haargroei. Deze formule bestaat  uit de meest pure en biologische oliën om uw haarzakjes te stimuleren. verkrijgbaar op islamproducten.nl

Product 2 Amla olie

amla olie

Een natuurlijk indiaans product die er voor zorgt dat het haar sneller groeit. Het is goed voor je haar en het groeit ook nog eens lekker snel door. Te koop in buitenlandse web shops.

Product 3 kruidvat vitamine pillen.

vitamine pillen

Zoals je ziet zijn dit vitamine pillen voor je huid haar en nagels. goede vitamines zorgen er voor dat je haar mooi en snel kan groeien.

Bekijk deze video voor 10 tips om je haar te laten groeien.

 

Vlecht cursus

Wil je nog meer oefenen? Bekijk dan de vlecht cursus. Met de vlecht cursus kun je tegen een kleine vergoeding levenslang de allermooiste vlechten leren.  Klik hier om verder te gaan.

Vlecht cursus

Reactie plaatsen

Altijd al willen leren vlechten?

Download GRATIS het vlecht inspiratieboekje

No opt-in form has been selected