Haar invlechten op verschillende manieren
19 juli 2019 

Haar invlechten op verschillende manieren

Haar invlechten op verschillende manieren. Ben jij ook vissengraatuitgekeken op een saai kapsel dat elke dag hetzelfde is, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Zelf je haar invlechten is een alternatief voor jou en behoort nu tot de mogelijkheden om het zelf te doen! Op een eenvoudige manier leggen wij je uit hoe bepaalde vlechttechnieken eenvoudig te realiseren zijn. Voor je het weet staan anderen in de rij om hun haar door jou te laten vlechten. Een tijdje geleden was gevlochten haar nog uit, maar vandaag de dag is gevlochten haar weer helemaal hip. Ook steeds meer bekende sterren vlechten hun haar en daardoor wordt het steeds populairder.

Of het nu een Franse vlecht, visgraatvlecht, waterval vlecht of haarband vlecht is? Vlechten is gemakkelijk! Haren invlechten op verschillende manieren is waar deze website precies over gaat. De verschillende manieren van haar invlechten worden stap voor stap uitgelegd. Door middel van instructiefilmpjes laten we de verschillende technieken zien. Het lijkt erg ingewikkeld om zelf je haren te vlechten of dat van een ander, maar als je weet hoe het moet, is het eigenlijk heel eenvoudig.

Je haar invlechten is weer populair

Haar vlechten geeft je automatisch een kapsel dat klaar is voor alles wat je gaat doen. Kies je voor een normale vlecht of een opvallende trendy vlecht? Wat je nodig hebt is geduld, een puntkam en eventueel wat gel of haarlak. De eerste keer je eigen haar invlechten lukt waarschijnlijk niet helemaal goed, maar oefening baart kunst en het eindresultaat zal de moeite waard zijn. Voor het invlechten van je dochter’s haar of dat van jezelf hoef je zeer zeker geen expert te zijn! Bekijk snel de filmpjes, de uitleg en ga aan de slag.En leer haar invlechten op verschillende manieren

Bekijk deze video voor de uitleg van een watervalvlecht maken.

Vlecht cursus

Wil je nog meer oefenen? Bekijk dan de vlecht cursus. Met de vlecht cursus kun je tegen een kleine vergoeding levenslang de allermooiste vlechten leren.  Klik hier om verder te gaan.

Vlecht cursus

Reactie plaatsen

Altijd al willen leren vlechten?

Download GRATIS het vlecht inspiratieboekje

No opt-in form has been selected