Hoe houd ik mijn haar gezond in 10 stappen?
28 juni 2019 

Hoe houd ik mijn haar gezond in 10 stappen?

Gezond haar.gezond haar

Je wilt natuurlijk dol graag weten of u haar  wel gezond is. En wat je er allemaal voor nodig hebt om je haar in de perfecte staat te houden. Wat moet je wel doen en wat moet je echt niet doen met je haar. Natuurlijk kan je het haar in een goede conditie houden door de beste haar producten te kopen. Maar wat vele mensen vergeten is dat je ook genoeg vitamine naar binnen moet krijgen, anders word het haar snel droog en futloos. Dat geldt overigens ook voor sterke nagels. Vitamine a&b hebben veel invloed op het haar nagels en natuurlijke de huid. Deze vitamine kan je makkelijk binnen krijgen door elke dag een glas melk te drinken. Een tekort aan vitamine b kan namelijk leiden tot haaruitval en futloos haar om dat te voorkomen lees je dit artikel gewoon even rustig door.

Gezond haar krijgen in slechts 10 stappen

 

Stap 1

Waar we het net al een beetje over hadden is de voeding die invloed heeft op het haar. Het is echt heel belangrijk dat je alle vitamines op een dag binnen krijgt. Je word er fitter van en je haar gaat weer mooi stralen als nooit te voren.

Stap 2

Probeer elke dag een a 2 glazen melk te drinken in melk zitten namelijk vitamine A en vitamine B. Deze vitamines laten jou haar weer mooi stralen en het is ook nog eens super gezond.

Stap 3

Probeer zo veel mogelijk afstand te doen van je warmte producten. Zoals stijltang,krultang, föhn. De warmte die van deze producten af komt in een not done voor je haar.

Stap 4

Was niet elke dag je haar dat schijnt ook niet goed voor je haar te zijn. Probeer dit om de dag te doen en het liefst uitspoelen met koud water. Koud water is goed voor het haar koud water houd vocht vast in het haar.

Stap 5

Maak gebruik van zelf gemaakte haar maskers met natuurlijke producten.Natuurlijke producten zijn goed voor het haar het helpt het haar voeden en in een gezonde conditie te houden.

Stap 6

Als je merkt dat je gespleten haar punten begint te krijgen ga dan op tijd naar de kapper toe. Als je het haar dan door laat groeien krijg uiteindelijk dun haar en gaat het sneller dood.

Stap 7

Probeer het leven positie in te zien stress zorgt er namelijk voor dat het haar gaat uitvallen. Het is ook bewezen dat angst er voor kan zorgen dat de vitamine die je binnen krijgt niet op de juiste plaats toe komen.

Stap 8

Kam het haar niet door als het nog nat is het haar breekt dan sneller af.

Stap 9

Het te vaak verven van je haar kan het haar enorm beschadigen. Mocht je toch je haar willen verven is het een tip om haar verf te kopen waar geen ammoniak in zit.

Stap 10

Voordat je het zwembad inspringt is het belangrijk dat je eerst je haar nat maakt. Zo komen er minder chemicaliën in het haar

 

Bekijk deze video voor meer tips voor gezond haar!

 

Vlecht cursus

Wil je nog meer oefenen? Bekijk dan de vlecht cursus. Met de vlecht cursus kun je tegen een kleine vergoeding levenslang de allermooiste vlechten leren.  Klik hier om verder te gaan.

Vlecht cursus

Reactie plaatsen

Altijd al willen leren vlechten?

Download GRATIS het vlecht inspiratieboekje

No opt-in form has been selected