Feestkapsels
22 november 2019 

Feestkapsels

De feestdagen komen eraan! De meesten van jullie zijn vast al bezig met het uitzoeken van een gepaste outfit voor bij het familiediner tijdens de kerstdagen of een leuk jurkje voor nieuwjaarsavond… Bij die leuke outfit wil je natuurlijk ook een fantastisch kapsel. Weet je nu niet wat je wilt doen met je haar? Wij geven je in dit artikel alvast inspiratie voor leuke feestkapsels, zodat je stralend het nieuwe jaar in kan!

Feestkapsels

 

Hier zie je Keira met een prachtig feestelijk kapsel. Ze heeft de bovenkant mooi bol en een leuke scheiding met aan de onderkant krullen, die je zelf makkelijk kunt maken met een stijltang. Dit kapsel is lekker simpel en staat vooral bij een wat romantische outfit erg mooi. Voor de dames met een korte coupe of een boblijn is dit kapsel prima geschikt. Zet de avond van tevoren krulspelden in je haar en maak het de volgende dag los voor mooie volle krullen. Doe er wat haarlak in en om het geheel mooi af te maken kun je een sierlijke strik of andere haarband toevoegen. Je bent vrij om te variëren en je eigen toevoegingen te gebruiken.

 

Kelly Osbourne heeft de stoute schoenen aangetrokken en is voor iets unieks gegaan! Ze heeft hier haar haren prachtig bol getoupeerd, mooi opgestoken voor de fancy look en om het net die feestsfeer te geven heeft ze er een mooie haarstrik in gedaan. Je kunt zo’n strik met je eigen haren maken als je handig bent, maar je kunt ze ook kant en klaar kopen in de winkel of online.

 

Dit is een mooie combinatie van de haarband en de visgraatvlecht. In de haarvlechtcursus op de site vindt je tutorials over hoe je deze vlechten kunt maken. Het is snel en makkelijk en ziet er ook nog eens heel leuk uit! Je kunt zo’n kapsel zelf ook nog versieren met glitters of een leuk speldje of lintje.

 

Misschien ben je niet zo handig met je haar of heb je weinig tijd om een leuk kapsel te maken. Wij hebben alvast een leuke oplossing bedacht om je een beetje verder te helpen. Maar je haar vast in een lage paardenstaart en vlecht de rest van de staart. Draai de vlecht in een mooie knot en zet hem vast. Om de kerstlook te creëren kun je er een mooie sierlijke clip inzetten, die je bijvoorbeeld combineert met mooie oorbellen.

Reactie plaatsen

Altijd al willen leren vlechten?

Download GRATIS het vlecht inspiratieboekje

No opt-in form has been selected