Een kronkel vlecht maken
24 juli 2019 

Een kronkel vlecht maken

Kronkel vlecht een aparte vlecht maar toch super makkelijk om te maken. Leuk voor school gaande kinderen of natuurlijk voor jezelf. De kronkel in de vlecht maakt het helemaal af het is vernieuwend en super leuk om in het haar te hebben. Het neemt maar 1 minuutje in beslag dus heb je haast en wil je er toch leuk uit zien dan maak je toch zo`n leuke kronkel vlecht. Je kan dit met een kleine plukje van het haar doen maar ook met meerdere plukken het is wat je zelf het leukst vind om te maken deze vlecht is ook  leuk voor een communie of een bruiloft. Varieer combineer en gebruik vooral je fantasie bij deze vlecht! Lees nu verder hoe je deze kronkel vlecht maakt…

Kronkel vlecht maken

Kronkel vlechtStap 1

Maak een scheiding aan de voorzijde van het hoofd je maakt een blokje zodat je 1 pluk heb om mee te vlechten kam dat plukje goed uit en verdeel het weer in drie gelijke plukken.

 

Stap 2

Maak een eenvoudige losse vlecht het is heel belangrijk dat je de vlecht losjes maakt want anders krijg je de kronkel in het haar niet goed. vlecht door tot onder.

 

stap 3

Houd het middelste plukje van de vlecht stevig vast en duw de rest naar boven toe tot je niet meer verder omhoog kunt. Doe dit niet te snel maar wel stevig en voorzichtig.

 

Stap 4

Haal nu rustig de vlecht van boven naar beneden toe je ziet dan al dat je een kronkel in het haar krijgt een konkel vlecht. Maak de kronkel vlecht aan het einde vast met een rubberen elastiekje.

 

Stap 5

Wil je dat je kronkel vlecht langer blijft zitten gebruik dan wat haarspray zodat je een extra shine krijgt en het langer en mooier blijft zitten.

 

 

bekijk nu ook de video

Tips voor een perfecte kronkel vlecht

1 Punt kam

2 Borstel

3 Planten spray

4 klein elastiekje

5 Schuifspeldjes

 

Vlecht cursus

Wil je nog meer oefenen? Bekijk dan de vlecht cursus. Met de vlecht cursus kun je tegen een kleine vergoeding levenslang de allermooiste vlechten leren.  Klik hier om verder te gaan.

Vlecht cursus

Reactie plaatsen

Altijd al willen leren vlechten?

Download GRATIS het vlecht inspiratieboekje

No opt-in form has been selected