Voorkom droog haar.
01 juli 2019 

Voorkom droog haar.

Droog haar bijna iedereen heeft hier wel eens mee te maken gehad. Het haar dat maar niet in het juiste model wilt vallen droog haariedereen heeft liever een kapsel dat glanst. Je wilt het haar hebben die in de tijdschriften staan , die groot worden afgebeeld op verschillende posters van bekende merken. Maar wees gerust droog haar valt makkelijk te helpen. In deze blog geef ik je verschillende tips en tricks om droog haar te verhelpen. Met een paar simpele tips kan jij je haar weer laten stralen als nooit te voren. Wat moet je hiervoor doen ?? lees verder en ontdek het hier.

Droog haar (tips)

Het gebruiken van de juiste producten kan er al voor zorgen dat het haar meer gaat glanzen zo heb je o.a. goeie haar producten van Andrelon. Gebruik hier voor care en repair was het haar om de dag teveel wassen is niet goed voor je haar. Gebruik hiervoor eerst de shampoo en was de  shampoo goed uit, Gebruik daarna de conditioner van care en repair. na het wassen is het ook goed voor je haar om het pompje van care en repair te gebruiken op vochtig haar aan te brengen. In slechts 1 week zie je een resultaat de producten voeden het haar en zorgen ervoor dat het weer hersteld en mooi gaat glanzen. Een extra tip is om 2 keer in de maand ook een haarmasker te gebruiken van hetzelfde product. We al love andrelon.

           

Wat is droog haar hoe herken je het ?

Tip 1

Het is niet makkelijk te zien of  het haar echt droog is je ziet meestal wel de gespleten haar punten. Droog haar word vaak gezien als haar dat dood is een tip hiervoor is knip de gespleten haar punten af zodat het haar weer gezond verder kan groeien

Tip 2

Je kunt droog haar herkennen als het haar iets minder vocht en talg in het haar heeft zitten. Was het haar met koud water koud water zorgt ervoor dat het haar weer gaat glanzen.

Tip 3

Het is wel makkelijk om te voelen of je  droog haar hebt zo kan het haar ruw aanvoelen glanst het haar helemaal niet en kan het ook weer makkelijk afbreken.

 

Voorkom droog haar !!!

Het is makkelijk om droog haar te voorkomen er zijn een paar dingen waar iedereen wel mee te maken krijgt. Zo is het niet goed om elke dag het haar te föhnen de hitte beschadigd het haar waardoor het haar er droog uit gaat ziet. Ook is het een tip om zo min mogelijk het haar te stylen of te krullen alle hitte producten maken het haar dood en droog. Nog een boos doener voor droog haar is het verven van het haar het is niet erg als je je haar 1 keer verft. Maar als je dit te vaak gaat doen ziet het haar er na een tijdje droog en futloos uit. Als je toch besluit je haar te verven gebruik dan henna of verf zonder ammoniak erin. Probeer 2 weken zonder al deze boosdoeners en je boekt gelijk al resultaat!! met als gevolg stralend haar.     

Bekijk nu ook deze video en leer je haar verzorgen met natuurlijke haar producten

Vlecht cursus

Wil je nog meer oefenen? Bekijk dan de vlecht cursus. Met de vlecht cursus kun je tegen een kleine vergoeding levenslang de allermooiste vlechten leren.  Klik hier om verder te gaan.

Vlecht cursus

Reactie plaatsen

Altijd al willen leren vlechten?

Download GRATIS het vlecht inspiratieboekje

No opt-in form has been selected