Cheer hair
23 september 2019 

Cheer hair

In Amerika is chearleading helemaal hot, je ziet het waarschijnlijk veel op tv. Cheerleaders worden in films en series vaak gezien als de machtigste meiden van de school, ze kunnen goed dansen, zijn lenig en krijgen veel aandacht. Ook dragen ze mooie kleren en hebben ze mooi haar, hun uiterlijk is voor deze meiden echt heel belangrijk. Make-up moet perfect zitten en natuurlijk moet het haar er opvallend uitzien. Hiervoor gebruiken ze meestal een lint om een mooie grote strik van te maken. In dit artikel lees je hoe je het perfecte cheer hair kunt maken. Het is super makkelijk en neemt maar 5 minuutjes van je tijd in beslag.

Cheer hair maken bij jezelf

 

Stap 1

Zoals altijd zorg je ervoor dat het haar klitvrij is. Mocht je pluizig haar hebben, gebruik dan een haarserum dat ervoor zorgt dat het haar glad wordt.

 

Stap 2

Je gaat nu een kuif maken. Dit doe je met een grote pluk aan de voorkant van het haar. De scheiding kun je gewoon met je vingers maken, de rest van het haar doe je in een staartje zodat het niet in de weg gaat zitten.

 

Stap 3

Je kunt het haar voorzichtig touperen. Doet dit zorgvuldig en begin met de achterste pluk. Dan pak je er steeds weer een pluk bij en breng je het haar naar achteren toe. Wacht met de laatste pluk.

 

Stap 4

Je toupeert nu ook de laatste pluk. Als je dat hebt gedaan, breng je ook deze pluk naar achteren toe. Dan kam je het haar voorzichtig naar achteren toe, zodat je een mooie kuif krijgt. Als je de kuif hebt gemaakt, kun je het haar even vastmaken met een rubberen elastiekje.

 

Stap 5

Duw de kuif van achteren naar voren toe en maak de kuif vast met schuifspelden. Kam daarna al het haar naar de paardenstaart toe en maak hem boven op het hoofd vast. Schuif er als laatste een grote strik in.

 

Stap 6

De haren die in de paardenstaart zitten ga je ook meer volume geven, dat doe je pluk voor pluk. Je pakt de eerste pluk vanuit de onderkant van de staart en die toupeer je naar boven toe. Doe dit ook met de rest van het haar.

 

Stap 7

Kam de staart vanaf de bovenkant nog even rustig door, zodat je meer volume in je staart krijgt. Je hebt nu je Cheer hair kapsel afgemaakt en ziet er fantastisch uit!

Reactie plaatsen

Altijd al willen leren vlechten?

Download GRATIS het vlecht inspiratieboekje

No opt-in form has been selected