Bumped ponytail
20 september 2019 

Bumped ponytail

Wil je jouw haren niet continue in je gezicht hebben en ben je de saaie paardenstaarten beu? Geef er dan wat extra flair aan, zodat de paardenstaart er stylisch uitziet en ook nog eens praktisch is. Er worden steeds meer sterren gespot met deze nieuwe en snelle look, de bumped ponytail, bijvoorbeeld Kim Kardashian, Beyonce, Rihanna en nog veel meer. Dit is een kapsel dat je look toch net ietsjes meer geeft. Ben jij ook benieuwd hoe je dit kapsel snel en makkelijk zelf kunt maken? Volg dan stap voor stap de instructies en bekijk de video die er bij staat.

Bumped ponytail maken bij jezelf

Stap 1

Kam al het haar goed uit en zorg dat er geen klitten meer in zitten. Pas dan kun je beginnen met de bumped ponytail en krijg je een mooi eindresultaat.

 

Stap 2

Maak een staart naar achteren toe. Dit doe je niet zoals je normaal doet, maar je pakt de zijkanten van het haar eerst en daarna neem je de rest van het haar mee. Zo ontstaat er al een kleine kuif in de staart.

 

Stap 3

Maak de staart laag in het midden vast, gebruik hiervoor een normale elastiek. Een rubberen elastiek is niet stevig genoeg en zal in het haar direct knappen.

 

Stap 4

Pak een kleine sectie van de bovenkant van de staart en scheid die van de rest. De rest van de paardenstaart trek je strak zoals je normaal ook doet bij een paardenstaart.

 

Stap 5

Je gaat het haar boven de elastiek naar boven drukken, zo krijg je vanzelf een kuif. Om het haar zo te houden is het handig om schuifspelden in het haar te schuiven, zoals je ook ziet op het filmpje.

 

Stap 6

Als laatste stap om het haar lang in model te houden is het een goed idee om uitkambare haarspray te gebruiken.

Reactie plaatsen

Altijd al willen leren vlechten?

Download GRATIS het vlecht inspiratieboekje

No opt-in form has been selected