Bow wow's

Shad Gregory Moss, beter bekend als Bow Wow, is een Amerikaanse rapper /acteur geboren in Ohio op 9 maart 1987. Bow Wow begon al met rappen op zeer jonge leeftijd, hij was pas 5 jaar oud. Hij werd in 1993 ontdekt door rapper Snoop dog, Bow Wow was toen 6 jaar oud. Ook Bow Wows vlechten zijn een groot succes. De jonge rapper werd vroeger vaak gezien met verschillende soorten cornrows, hij ging van rechte cornrows naar zigzag cornrows en had zelfs verschillende figuurtjes in het haar, een echte basketballook. Helaas zien we Bow Wow tegenwoordig niet meer met vlechten in het haar.

Bow wow cornrows

Cornrows naar achter

Bow Wow was pas 13 jaar oud toen hij zijn eerste album uitbracht, ‘Beware of dog’. Op deze cover zie je Bow Wow met zijn strakke mooi naar achter ingevlochten cornrows. Het staat de toen nog 13-jarige rapper super stoer. Bow Wow heeft hard gewerkt en heeft ook in meerdere films geacteerd zoals Roll Bounce, The Fast and the Furious Tokyo Drift, Hurricane Season en de comedy Lottery Ticket.

Cornrows en bandana

Bow Wow heeft altijd cornrows gehad, alle soorten en maten, figuurtjes, zigzag noem het allemaal maar op.  Niet alleen veranderde hij vaak van kapsel, ook gebruikte Bow Wow verschillende soorten bandanas. Hierboven zie je een plaatje van Bow Wow met een zwarte bandana. Hij kan het hebben, de combinatie met de strakke cornrows op zijn hoofd is een goede match. Bow wow werd vroeger Lil Bow Wow genoemd. Hij vind zich zelf nu toch wel te oud om Lil genoemd te worden, dus heeft hij dat uit zijn naam verwijderd.

Baby Bow Wow Shai

Bow Wow is volwassen geworden, hij draagt niet alleen zijn mooie cornrows niet meer, maar hij heeft ook een prachtige dochter gekregen met de naam Shai Moss. Inmiddels is ze 8 jaar oud. Hij heeft het niet alleen getroffen met een mooie dochter, maar ook met een super mooie vrouw, model Joie Chavis. Bow Wow wil zijn dochtertje Shai alles geven wat hij nooit heeft gekend. Zo wil hij leuke dingen met zijn gezin doen en daarbij geen paparazzi op de loer hebben liggen die proberen alles vast te leggen.

Reactie plaatsen

Altijd al willen leren vlechten?

Download GRATIS het vlecht inspiratieboekje

No opt-in form has been selected