Ariana Grande Tutorial
10 september 2019 

Ariana Grande Tutorial

Ze is pas 20 jaar, maar heeft al een heel cv op haar naam staan, Ariana Grande. Ze maakte haar acteerdebuut in de broadway-musical 13. De Amerikaanse actrice/zangeres staat bekend om haar mooie zangstem en goede acteerwerk. De meeste mensen herkennen Ariana Grande van de populaire hitserie Victorious, waarin ze de rol van Cat Valentine vertolkt. Niet alleen kan ze goed zingen en acteren, ze ziet er ook altijd goed gestyled uit. Vooral haar mooie rode lokken zijn een trend geworden, vooral in een mooi kapsel verwerkt. Ariana Grande haar haren worden door veel mensen mooi gevonden en geïmiteerd en op het internet kun je er veel filmpjes over vinden. Massaal maken meiden haartutorials over het haar van de zangeres. Lees in de Ariane Grande tutorial precies hoe jij ook zo’n mooi kapsel kunt maken. Ook bij haar invlechten zullen we je uitleggen hoe je dit kapsel makkelijk en op de beste manier kunt maken. Volg stap voor stap de instructies en probeer alles zo goed mogelijk na te doen.Succes!

 

De populaire Ariana Grande Tutorial

 

Stap 1

Kam al het haar goed uit tot er geen klitten meer in het haar zitten. Bij pluizig haar gebruik je een haarserum om het haar glad te maken. Als je krullend haar hebt, moet je eerst al het haar steil maken, voordat je dit kapsel na kunt maken.

 

Stap 2

Maak een scheiding in het haar. Dit doe je op dezelfde manier als met een pony, alleen trek je de scheiding nog zo’n 10 centimeter door. De rest van het haar maak je vast met een elastiekje. Spuit overal een klein beetje haarlak in en ga dan verder met de overgebleven pluk.

 

Stap 3

Haal een pluk met haar van de bovenkant weg, zoals je ook kunt zien op de afbeelding hierboven. Deze pluk maak je even vast met een schuifspeld, de rest van het overgebleven haar toupeer je naar achteren toe. Dan kam je de voorkant voorzichtig uit en doe je het in een staartje. Het staartje kam je daarna ook even uit.

 

Stap 4

De rest van het haar verdeel je in tweeën en breng je naar de schouders toe. Aan een kant begin je het haar te krullen. Dit doe je met een goede krultang. Voor dit kapsel werkt een dikkere krultang het beste.

 

Stap 5

Je krult het haar tot het midden van je plukken, dan spuit je er een klein beetje haarspray in en laat je het los. Dit doe je ook bij de andere kant. Als je de andere kant ook hebt gekruld, dan krul je het haar dat in de paardenstaart zit.

 

Stap 6

Je laat al het haar naar achteren vallen en spuit er voor de zekerheid nog een klein beetje haarspray in. Aan de bovenkant van de staart kun je het nog een beetje versieren door er een strikje in te doen.

Reactie plaatsen

Altijd al willen leren vlechten?

Download GRATIS het vlecht inspiratieboekje

No opt-in form has been selected