Hoe gebruik je Argan olie?
03 juli 2019 

Hoe gebruik je Argan olie?

Argan olie die steeds meer gebruikt word in verschillende producten zo word argan olie gebruikt voor in het haar maar ook voor je huid  en nagels is Argan olie heel goed. Andrelon heeft zelf een hele haar lijn gemaakt oil & care waar argan olie voor gebruikt is. Deze producten zorgen ervoor dat je haar minder gaat pluizen mooier in model zit en beschermd het tegen droog haar. Er zijn nog veel meer merken die argan olie gebruiken er word zelfs pure  olie gebruikt bij onder andere haarmaskers voor krullen. Het is niet alleen super goed voor je haar het ruikt ook nog is super lekker.

Argan olie gebruiken

Argan olie komt uit een Marokkaanse kruiden boom argan een boom die door de berbers boom der schoonheid genoemd is. Juist omdat de olie in de noten ervoor zorgt dat het haar en huid er mooi en goed uitgaat zien. ook word de olie gebruikt tegen verschillende kwalen en huidziektes. wij gebruiken argan olie  meer voor onze uiterlijke verzorging. Je ziet steeds vaker in de winkel argan olie staan heel raar maar vorig jaar was argan olie nog niet zo heel bekend dan dat het nu is. Nu zit er in bijna elk haar product wel olie.

argan olie

Deze olie helpt het haar mooi te worden en het te laten glanzen. Je hebt echt maar een paar druppels argan olie nodig en je haar zit helemaal top als je pluizig haar hebt en 4 tot 5 druppels olie in je haar doet zal je al gauw verschil zien en is je pluizig haar weg. Het aantal  olie verschilt per persoon mocht je heel dun haar hebben dan heb je aan 2 druppels argan olie wel genoeg. voordat je de olie in je haar wrijft spuit je eerst het aantal druppels op je hand en wrijf je jou handen een paar keer zodat het argan olie goed verdeeld is over je handen. Dan kun je met je handen door heel je haar gaan. hieronder ze je een plaatje van voordat er  olie in gedaan is en van daarna je ziet gelijk verschil.

glanzend haar

Argan olie word ook wel eens gebruikt bij het stijlen van dik haar. Er word dan een klein beetje argan olie in het haar gedaan want het mag ook niet te vettig worden. Om je haar een goede voeding te geven is argan olie echt om aan te raden deze producten kun je in elke drogisterij kopen wil je pure argan olie dan kan je die natuurlijk ook in een Marokkaanse winkel halen. Mocht je het niet kunnen vinden dan kan je altijd online een argan olie product bestellen.

Video hoe gebruik je arganolie

Vlecht cursus

Wil je nog meer oefenen? Bekijk dan de vlecht cursus. Met de vlecht cursus kun je tegen een kleine vergoeding levenslang de allermooiste vlechten leren.  Klik hier om verder te gaan.

Vlecht cursus

Reactie plaatsen

Altijd al willen leren vlechten?

Download GRATIS het vlecht inspiratieboekje

No opt-in form has been selected