Over Ons.


De website vlechten.net is dé hotspot op het internet voor informatie op het gebied van Haren en eveneens een verzamelplaats voor creatievelingen die gemotiveerd zijn het vlechten.net te leren.

Met deze website kan werkelijk waar iedereen leren vlechten van jong tot oud. Je vindt hier alle benodigde informatie,foto`s, cursussen, hulpmiddelen, ondersteuning en inspiratie.

vlechten.net geeft zoveel mogelijk waardevolle informatie in de vorm van artikelen (blog), video's (YouTube), een uitgebreide kennisbank, online uitzendingen (webinars) en af en toe een seminar.

Door je aan te melden op de website van vlechten.net En het gratis inspiratie boekje aanvraagd. weet je zeker dat je niks van dit alles zult gaan missen en altijd op de hoogte zult blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van haren invlechten.
Je ziet ze steeds vaker. Prachtige vlechten de een vind haren vlechten heel gemakkelijk,de ander heeft er wat meer moeite mee. Bij mij is het haren vlechten begonnen als een hobby. Ik vlocht de haren van mijn buurmeisjes mijn vriendinnen en collega's. Ik vind vlechten leuk om te doen, Ik bedenkt steeds nieuwe varianten en ik leer andere graag hoe ze kunnen vlechten.

 

Toch vind niet iedereen het even makkelijk om te vlechten. Daarom hebben wij een website gemaakt. www.vlechten.net - met Artikelen,Filmpjes en Fotos om inspiratie op te doen.Ook vind je er de nodige tips, tricks en technieken en verdere uitleg. Dat gene willen wij uitbreiden. Zodat iedereen met succes mooie vlechten kan maken. Dat allemaal met behulp van onze website.
Ontdek hoe je super snel leert vlechten met onze speciale vlechttechnieken 

Klik hier en bekijk het stap voor stap af in onze videotraining! 


 


 

 

Angelique Bos