UPSALE
arrow_drop_up arrow_drop_down

Ontdek de "Als Je Haar Maar Goed Zit Methode"

Met ons vernieuwde methode leer je thuis in een handomdraai knippen, opsteken, kinderkapsels en vlechten als een PRO!!! Klikken, bekijken en na doen! Zo simpel is het... 

Wat ontdek je hier vandaag

 • Hoe je zelf alles kunt maken zonder een hele opleiding 
 • Geheime technieken van top stylisten 
 • Hoe jij eenvoudig mee kan kijken op mijn vinger
 • Simpele technieken voor super mooie kapsels
 • Hoe je honderden euro's gaat besparen aan cursussen en/of kappers kosten.

 "Hoe één Workshop Mij Leven Op z,n Kop Zette..."

 

Soms overkomt het je. Een ‘life-changing moment’ waarvan je later pas door hebt hoe belangrijk dit moment voor je is geweest.

 Als ik terugga naar juli 2017  dan is dat voor mij het ‘lifechanging moment’ wat alles voor mij heeft veranderd. Een ‘turning point’ zoals we dat ook wel noemen.

 

In alle eerlijkheid, ik zat best wel vast als persoon. De onzekerheid van mij jongere jaren begon steeds terug te komen ik was een puber en ik vond het belangrijk om er goed uit te zien. 

In mij jeugd vond ik mijn haar nooit leuk zitten ik had wel leuke krullen maar ik vond zelf dat het toch niet zo leuk was als vlechtjes of staatje wat ik bij andere meisjes zag.  
Als puber meisje had ik hier natuurlijk meer over te zeggen dus ging ik op onderzoek uit en zag ik vaak in magazine en op tv vouwen en meisjes met heel leuke kapsels. Vaak was dit een vlecht op opsteek kapsel en niemand kon dit bij mij in zetten.

Op een gegeven moment ging ik toch af en toe dingetjes uit proberen het lukte niet echt… voor al als het iets moeilijker werd liet ik het maar zitten.


Gelukkig gebeurden er ook leuke dingen. Ik had veel vriendinnen en we spraken ook vaak de dingen zoals het uiterlijk. 

Een vriendin van mij die wees mij op een gegeven moment op een workshop dat ging over vlechten ik had me toen direct aangemeld.

 Ik leerde hier heel veel leuke en bijzondere dingen die ik bij mezelf ging uit proberen maar dit was voor mij nog niet direct de ‘turning point’ die kwam later.

 

Wat stond te gebeuren had ik niet kunnen voorzien na dat ik bij mezelf regelmatig leuke kapsels aan meten begon dat in mij omgeving op te vallen. Iedereen vroeg mij hoe ik dat toch deed en waar ik zoveel inspiratie vandaan haalde.

Op een gegeven moment eindigde ik overal waar ik kwam met een borstel in mijn handen want iedereen wilde graag iets nieuws in het haar het is net een soort virus bij vouwen en meisjes. 

Op een geven moment ben ik het gewoon spontaan gaan leren aan andere omdat ik dacht dat kunnen jullie zelf ook wel.

Ik haalde hier heel veel voldoening uit het helpen van andere met het haar op een gegeven moment ben ik filmpjes gaan plaatsen op youtube en in de tussen tijd was ik begonnen met de website vlechten.net nu zijn we 2 jaar verder en we  hebben al 21.500 downloads van ons haar invlecht inspiratie boekje 2.785.834 viewers op YouTube en maandelijks iets meer dan 25.000 bezoekers op de website en laatst werd ik zelfs gebeld door Disney On ICE.


 Als nuchtere Brabantse die zomaar begonnen is aan de keukentafel ben ik natuurlijk heel dankbaar en heel blij maar ik blijf dit eerlijk gezegd ook bizar vinden. Ik word af en toe zelfs "herkend" op straat, hoe gek is dat! Het virusje is een hele epidemie aan het worden! Dat is toch wel life changing te noemen toch? En dit door een paar workshops!

 

Wat Ik Kan, Kun Jij Ook! Maar hoe kom je hier voor in aanmerking?


 • Je moet het leuk vinden om er goed uit te zien
 • Of andere er goed uit te laten zien  
 • Je staat open voor nieuwe inspiratie
 • Je wil dit echt graag
 • Je hebt er ook plezier in


Waarom je met ons zou willen werken?


 • Ik doe dit al jaren met veel passie
 • Ik heb al duizenden mensen geïnspireerd
 • Ik weet wat werkt en wat niet werkt 
 • Ik heb vele cursisten zoals stylisten kapperseters en moeders live getraind.

Een aantal ervaringen van onze klanten

Ik ben al heel lang opzoek naar een duidelijke vlecht cursus dat me dagelijks kan helpen en nu heb ik het gevonden super een echte aanrader.

Gabriella Basamay

Cursus vlechten doe je zo is heel interessant en het leuke is dat er verschillende vlechtsoorten in staan. Ze lijken moeilijk maar zijn heel makkelijk om te maken. Deze cursus is echt een aanrader.

Monica van de Mark

De cursus is leuk en je leert snel na een keer kijken kon ik gelijk al een aantal vlechten. Ik heb meerdere cursussen gehad over vlechten maar dit is tot nu toe de leukste en handigste cursus!

Lizzy Visser

De cursus vlechten doe je zo is leuk voor jong en oud. Ik sta ervan te kijken dat er eigenlijk zoveel technieken zijn met vlechten. Ik vind de vlecht cursus makkelijk en duidelijk, voor allerlei gelegenheden te gebruiken helemaal top.

Dasa

Wat ontvang je allemaal?

t.w.v €42,-

Cursus knippen

In de cursus knippen krijg je twee verschillende cursussen. Ik leer jou de technieken aan hoe jij het beste een mooi kapsel kan knippen! Je krijgt alles stap voor stap uitgelegd en je kijkt via een video training mee op mijn vingers!

t.w.v €40,-

Cursus haar opsteken 

Haar opsteken en vlechten gaan heel goed samen het leuke van opsteken is dat je in een hand omdraai een nieuw kapsels kan toveren die zowel sportief als chique gedragen kunnen worden. Je hoeft er nooit meer te kiezen voor een standaard kapsel!
t.w.v €59,-

Masterclass vlechten

In de masterclass leer jij de technieken die ik alleen onthul aan mijn best betaalde klanten. Ik heb handel gevorderde vlecht stylen die je direct van mij kan afkijken. Dit is de eerste keer dat ik zoveel vlechttechnieken op video vastleg.

t.w.v €56,-

Cursus kinderkapsels

Dit pakket is echt mijn kindje, kind modellen zijn meest dankbare die ik ken. Er is zo veel leuks mogelijk bij kleine meisje ik heb hier veel leuke kapsels geselecteerd en stap voor stap uitgelegd.  

t.w.v €21,-

BONUS haarverzorging gids

In deze bonus krijg je 10 waardevolle tips voor mooi en gezond haar. De haarverzorging gids is een bonus en krijg je GRATIS bij het pakket erbij!

Wanneer je straks bent ingelogd in het geheime Ledengedeelte krijg je toegang tot alle video's het zijn 4 online training pakketten  plus veel bonussen die je eenvoudig van af de keukentafel kunt volgen. Dit kan op de apparaat naar keuze. Omdat de mode trends snel veranderen is dit systeem ideaal wat je krijgt elke maand nieuwe updates dus je groeit gratis mee met de (levenslange mee groei garantie)

Wacht niet langer en geef jezelf deze cursus cadeau!

Normale prijs: €197,-

Nu 80% korting

(Dit is een tijdelijke introductie-aanbod. De prijs wordt deze week nog verhoogd naar €197,-)

MAAR NU TIJDELIJK VOOR SLECHTS

€7,95

Krijg nu direct toegang tot ...

Dit is allemaal inclusief:

 • Handleiding met tekstuele uitleg en uitgebreid stappenplan
 • Van A tot Z video instructies
 • Extra vlechttips, trucs en technieken
 • Close-Up fragmenten en foto's voor de details
 • De tijd die ervoor nodig is een creatie te maken
 • Diepgang en aandacht voor verschillende technieken
 • Verschillende gradaties in moeilijkheid, maar goed uit te voeren met de instructie video’s
 • Toegang tot de besloten Facebookgroep
 • Je creatieve ik zelf (her)ontdekken en vriendinnen, kinderen en familie ontzettend blij maken!
 • Levenslange updates!

Meest gestelde vragen:

Zit er bij alle kapsels een video?

Ja, veel mensen leren beter met kijken. Vandaar dat bij alle vlechtsoorten een video zit.


Is dit ook geschikt voor mijn niveau van vlechten?

Zeker weten, we leggen alles stap voor stap uit. Iedereen die een serieuze poging waagt kan ik helpen.


Hoelang kan ik dit pakket gebruiken?

De 'Als Je Haar Maar Goed zit' cursus is levenslang geldig, inclusief alle updates.


Krijg ik iets opgestuurd?

Je krijgt van ons geen post. Je kunt de gehele training online volgen op het apparaat van je keuze.


Kan ik makkelijk terugvinden wat ik nodig heb?

Ja! Hoewel het om een totaalpakket gaat is het zo gestructureerd dat alles eenvoudig te vinden is.


Zitten er ook tips en trucs bij?

Ja zeker! We geven waardevolle informatie met uitleg en tips!


Is de prijs inclusief btw?

De prijs voor de cursus is 37,- inclusief btw.

LET OP:

Dit aanbod is NU geldig en vervalt op zeer korte termijn!