Bedankt , maar wacht nog even!


Dank voor je aanvraag van mijn gratis e-book, je ontvangt deze binnen enkele minuten in je mail. Ik heb echter als 'welkomstcadeautje' nog iets voor je. 


Je hebt mijn boek waarschijnlijk gedownload omdat je meer resultaat wilt met bijzondere vlechtkapsels  . Nu kan mijn inspiratie boek je zeker helpen maar hoe zou je het vinden als je nu direct toegang zou krijgen tot 56 stap voor stap instructievideo's met vlechttechnieken die ik de afgelopen 7 jaar heb gebruikt?  Omdat jij zojuist mijn inspiratie boek hebt gedownload geef ik je bij deze een eenmalig aanbod om deze 'bundel' voor een fractie van de prijs te ontvangen. Scrol naar beneden en bekijk de bundel,

Ontdek hoe je super snel leert vlechten met onze speciale vlechttechnieken 

Kijk het stap voor stap af in onze videotraining! 

Wat ontdek je hier

 • Hoe jij straks alle kapsels kan maken die je maar wenst
 • De technieken welke mij al jaren lang plezier en succes bezorgen
 • Hoe ook jij eenvoudig op mijn vinger mee kan kijken en alles na doet
 • Welke geheime technieken ik gebruik om echt super mooie kapsels te maken

Waar komt mijn inspiratie vandaan?

Nu kan ik natuurlijk de meest ingewikkelde technieken laten zien veelal uitbundige en gave vlechten maken, maar daar heb je volgens mij nu niet veel aan.


Natuurlijk is een ingewikkelde creatie prachtig om te zien als het lukt, maar wist je dat je met de meest eenvoudige technieken jezelf, je kinderen, vriendinnen en familie kunt verbazen?


Ik heb speciaal voor jou een mooie selectie gemaakt van vlecht-, draai- en knooptechnieken waarmee jij de mooiste haar creaties kan maken. Alle technieken hebben telkens een iets andere basis. Op deze manier heb je de keuzen om diverse vlechten te maken of zelfs een persoonlijke combinatie te maken van verschillende technieken.


Wil jij zelf een bijzondere haarvlecht maken? In deze cursus ontdek je hoe!

 • Ik geef jou leuke ideeën en waardevolle tips. Je ziet alles in een praktische en overzichtelijke stappenplan. Van A tot Z zijn technieken, handgrepen en aandachtspunten tot in detail omschreven. Je creaties worden geheid een groot succes!
 • Naast gedetailleerde omschrijving van de diverse vlechttechnieken demonstreren wij de vlechttechnieken in instructie video's. Ik laat je stap voor stap zien hoe je de verschillende vlechten maakt.
 • Je krijgt gratis levenslange toegang en levenslange updates op alle pakketten
 • Je krijgt maandelijks een overvloed aan haar inspiratie bij
 • Je kunt direct aan de slag om het te ontdekken
 • De cursus is overal te gebruiken en volgen zelfs op je telefoon
 • Je kunt alles in eigen tempo volgen

Een aantal ervaringen van onze klanten

Ik ben al heel lang opzoek naar een duidelijke vlecht cursus dat me dagelijks kan helpen en nu heb ik het gevonden super een echte aanrader.

Gabriella Basamay

Cursus vlechten doe je zo is heel interessant en het leuke is dat er verschillende vlechtsoorten in staan. Ze lijken moeilijk maar zijn heel makkelijk om te maken. Deze cursus is echt een aanrader.

Monica van de Mark

De cursus is leuk en je leert snel na een keer kijken kon ik gelijk al een aantal vlechten. Ik heb meerdere cursussen gehad over vlechten maar dit is tot nu toe de leukste en handigste cursus!

Lizzy Visser

De cursus vlechten doe je zo is leuk voor jong en oud. Ik sta ervan te kijken dat er eigenlijk zoveel technieken zijn met vlechten. Ik vind de vlecht cursus makkelijk en duidelijk, voor allerlei gelegenheden te gebruiken helemaal top.

Dasa

Wat ontvang je allemaal?

t.w.v €25,-

E-book

Het haar invlecht boekje neemt je bij de hand door alle stappen overzichtelijk te tonen met duidelijke foto's en goede omschrijvingen.


Het inspiratieboekje haar invlechten is zo uitgebreid en waardevol dat het op zich al een heel lesboek is. Mocht je tijdens het vlechten vast komen te zitten dan help ik je graag met het beantwoorden van jouw vragen.

t.w.v €74,-

Video cursus

Ik laat je stap voor stap zien hoe je van los haar tot de prachtige creaties kunt komen waar jij en anderen de hele dag trots mee rond zullen lopen.


De video instructies maken het mogelijk delen herhaald af te spelen, wanneer je een belangrijk deel hebt gemist. Overslaan kan ook als je al bekend bent met een bepaalde techniek.
t.w.v €23,-

Kinderkapsels

Met het e-book kinderkapsels laat ik jou stap voor stap zien hoe jij de beste kinderkapsels maakt!


Je leert hoe jij straks alle kapsels kan maken die je maar wenst. Ook leer je welke geheime technieken ik gebruik om mooie kinderkapsels te maken!

t.w.v €13,-

Magazine

Ontvang elke maand een nieuw E-magazine

Wacht niet langer en geef jezelf deze cursus cadeau!

Normale prijs: €135,-

Nu 85% korting

(Dit is een tijdelijke introductie-aanbod. De prijs wordt deze week nog verhoogd naar €135,-)

MAAR NU TIJDELIJK VOOR SLECHTS

€27,-

Krijg nu direct toegang tot ...

Dit is allemaal inclusief:

 • Handleiding met tekstuele uitleg en uitgebreid stappenplan
 • Van A tot Z video instructies
 • Extra vlechttips, trucs en technieken
 • Close-Up fragmenten en foto's voor de details
 • De tijd die ervoor nodig is een creatie te maken
 • Diepgang en aandacht voor verschillende technieken
 • Verschillende gradaties in moeilijkheid, maar goed uit te voeren met de instructie video’s
 • Toegang tot de besloten Facebookgroep
 • Je creatieve ik zelf (her)ontdekken en vriendinnen, kinderen en familie ontzettend blij maken!
 • Levenslange updates!