Bohemian hair tutorial
14 september 2019 

Bohemian hair tutorial

In deze tutorial leer je een koninklijk kapsel dat je in slechts 3 minuten af kunt hebben. Het is een chique kapsel dat je voor verschillende gelegenheden kunt toepassen, een ideaal kapsel voor een sollicitatiegesprek en een perfect kapsel voor de winter. Het is een echte winterlook die je leuk kunt combineren met gebreide sjaals en een leuk colbertje met bloesje. Dit kapsel staat perfect met kleine pareloorbelletjes en zo komt ook de bohemianlook nog beter uit. Het is ook een perfect kapsel om het haar uit het gezicht te dragen, je gezicht komt met dit kapsel heel mooi uit. Heb je een ovaal gezicht, dan is de bohemianlook perfect voor je. Dit kapsel vormt een soort kroontje van je haar, waarbij het getwist of gevlochten wordt. Hieronder vind je alle stappen die je moet volgen om een  bohemian kapsel te maken. Succes!

Bohemian hair tutorial

 

Stap 1

Voordat je kunt beginnen met je bohemian hair is het heel belangrijk dat je het haar goed door kamt. Zorg dat alle klitten uit het haar verwijderd worden en voor pluizig haar gebruik je een haarserum.

 

Stap 2

Verdeel het haar in tweeën. Je maakt een scheiding van oor tot oor, de onderkant van het haar maak je even vast met een elastiekje zodat dit haar niet mee getwist wordt met de bovenkant.

 

Stap 3

Je pakt een pluk van de zijkant vanaf het oor en je verdeelt die in 2 plukken. Met deze 2 plukken ga je het haar twisten in een rondje. Je pakt er steeds haar bij tot de volgende zijkant van het oor.

 

Stap 4

Je twist het haar verder, maar aan de achterkant van het hoofd pak je  haar van bovenaf er bij. Twist de strengen goed en stevig en spuit er een klein beetje haarlak in, zodat het haar mooier en langer blijft zitten.

 

Stap 5

Als je bij de volgende zijkant bent aangekomen en je geen haar meer bij kan pakken, dan twist je de 2 plukken helemaal verder tot je geen haar overhoudt. Dan maak je het geheel vast met een rubber elastiekje.

 

Stap 6

Stop nu de twist onderin de bovenkant van het begin van de Bohemian twist. Je kunt het haar vast maken met schuifspelden, zodat het mooier blijft zitten. Je maakt de onderkant van het haar los en je Bohemian kapsel is perfect.

 

Reactie plaatsen

Altijd al willen leren vlechten?

Download GRATIS het vlecht inspiratieboekje

No opt-in form has been selected